Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Správně za nacismus a koncetrační tábory také nemohli Němci. Za to mohli ti nahoře, jako v Rusku. Ti dole za nic nemohou pouze při volbě byli pomýlení. To že souhlasí veřejně s Putinem a slovně jej poporují nic neznamená. Nedovolit jim vystupovat je ošklivé a špatné.

0 3
možnosti

Píšu o uplatňování principu kolektivní viny našimi úřady. To je dost nebezpečné. Důvody píšu v posledním odstavci. Protože pokud může úřad, můžu i já.

1 0
možnosti

Dobře napsáno, plně souhlasím.

1 0
možnosti
Foto

Víte, pane Hlinko, to tvrzení o tzv. neutrálních vlajkách je prvotřídní alibismus. Nemyslím váš. Ale já když vidím "neutrální", nebo žádnou vlajku, tak vím, že z devadesáti procent je to rusák a z deseti Bělorus.

0 2
možnosti

Možná .

ALE v případě vítězství nebude na sportovním bojišti viset vlajka AGRESORA ani jeho přisluhovače ...

0 1
možnosti

Tvrzení, že "Rusko rozpoutalo agresivní dobyvačnou válku" je jak vystřižené z hodin obřanské nauky, projevů demagogů a lžipropagandistických médií.

1 5
možnosti

Jó tak tady jste na to opravdu káp ta obřanská nauka to teda je věc. Tuhle zrovna včera jsme s dětma jeli do Obřan na kole na oběd a povím Vám jedno: nikdy více. To meny. Ta nauka. A ty ceny. Prostě nikdy více.

1 1
možnosti

Teda přiznám se, že závidím lidem, co se v tom vyznají (ledaskde se to diskutuje, takže mám poněkud neodbytný vnitřní pocit, že bych se měl taky "vyznat"). Já vidím jedno: V ruských lidech se naplno probudil imperialismus, takže Ukrajina, Polsko, státy střední Evropy, země na Kavkaze, sibiřské národy - to jsou pro ně podlidé a dle Rusů je potřeba jím zvěstovat pravou víru, i kdyby je přitom měli vylágrovat do posledního. Putin je jenom jejich věrozvěst, nebudou-li mít Putina, ve volbách si zvolí jiného. Nemyslete si, že s Navalným by se změnilo cokoliv jiného než jen persona nejvyššího bandity. Rusko je pro mne obdoba Islámského státu, stojí na těžbě ropy a dalších uhlovodíků, jeho hospodářství ovládají warlordi. K lidem, co chtějí vylágrovat, se chovají obdobně - vraždění, zotročování, krádeže dětí. Podle mého je prostě Rusko důstojným nástupcem Islámského státu - a koneckonců nestydí se za to, tak proč mu to upírat. - - - - Tak a teď je otázka, jestli budeme tak útlocitní, když nějací aspiranti na obživu v šoubyuznysu (sport je šoubyznys, tak to je, ano) mermomocí chtějí reprezentovat Islámský stát, se vším, co to znamená - šíření glorioly ohledně vraždění, zotročování, krádeží dětí. Já na to teda nemám názor. Možná že ten hlavní problém je v tom, že chceme ruský imperialismus porazit kádrováním ruských komediantů, namísto toho, abychom si dali do pořádku vlastní hospodářství a armádu.

1 0
možnosti

Však to píšu - pokud chce někdo reprezentovat teroristický stát, nemá tu co pohledávat.

1 1
možnosti
Foto

Jedním ze základních znaků státu a především toho kde funguje systém demokracie je ten, že vaše vlastní vláda z vás může kdykoliv udělat zločince nebo osobu nežádoucí v jiných státech a to pouze na základě jejího zločinného jednání.

0 0
možnosti

Jistě. To platí pro jakoukoliv skupinu, nejen pro stát. Třeba takoví antioteplovací aktivisté se už pohybují za hranou terorismu. Pak stačí, když se přihlásíte k něčemu, co se tomu podobá, a můžete dostat pálkou po hlavě.

1 0
možnosti

Jsem vám dal nějaké podklady, pokud byste chtěl podávat TO.

0 0
možnosti

Dominik Kaštánek jistě spokojenej. Rusky k nám nebyly vpuštěny, spousta zachráněných životů. Teda alespoň nám to tvrdil. Ale jiná partička rusů mu unikla a ti normálně hrajou v Liberci. Divné.

0 5
možnosti
Foto

Jemu žádná partička neutekla. Utekla úředníkům.

1 0
možnosti

P34e12t89r 61D88r10a69p70a33l

30. 7. 2023 18:31

Koupíte si letenku, vyřídite si vízum, priletite do Ameriky a když se nebudete líbit urednikovi na letišti...poletite zase zpatky

2 0
možnosti

Vízum není potřeba, stačí ESTA, ale jinak máte pravdu. Na druhé straně, já byl v USA dvakrát a bez problémů.

0 0
možnosti

J94a18n 32R30á53ž

30. 7. 2023 18:07

Velmi rozumně napsáno. Karma!

2 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli