Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

A podpis a karma...je to tak

1 0
možnosti
Foto

Pro pana Konráda:

Nejhorší smrt je z vyděšení.

Ty mrtvé už dávno zachránil pan premiér a pokud se zmiňujete o jiných zemích, tak vezměte v úvahu, že tam jsou jiné podmínky, než u nás. NYC má snad víc obyvatel než naše republika, ale má je nahňácané co nejvíc pohromadě. A lidé v našem podnebním pásmu mají vlivem střídání počasí vyšší imunitu než třeba Italové. Roli hraje i genová výbava.

Byl tu článek, že lidé s genem od neandertálce jsou vůči covidu méně odolní. Proto v kruzích ANO panuje takové zděšení.

A co se týče švejkování? Dá se na zmatené, nesmyslné a protichůdné výmysly a nařízení vlády a spol. reagovat jinak, než posměškem?

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
DS

Jezdím do Rakouska 2x denně a nevidím, že by lidé nosili nějak víc roušky něž u nás. Když můžou, sundají si jí. Dělníci při opravě silnice (z většinové populace) stáli těsně u sebe a povídali si. V hospodách převážně bez roušek - konzumace. Roušky mají v obchodech všichni, tak, jako u nás.

Pan Kinčl chce odvést pozornost od toho, že jeho oddělení na Státním zdravotním ústavu spravuje

Národní referenční laboratoř pro chřipku a nechřipková respirační virová onemocnění a ta se nezmohla než na jeden nedostatečný test

2 0
možnosti
Foto

J75a29n48a 67M44a37j18o47v50á

6. 10. 2020 16:49

Přemýšlela jsem nad tou částí článku, kde se řeší, že u nás lidé roušky nenosí. Nerozumím tomu, kde. U nás se prostě nosí. Jo, posíláme si vtípky, kroutíme hlavou nad některými svérázně nastavenými hranicemi, ale v kapsách máme desinfekční gely a na obličeji roušky.

Po městě se pohybuji spíše víc než méně, dávám si setsakra pozor, k čemuž mne žene moje působiště mezi seniory. I když vím, že toho moc neuhlídám, protože ty potvory malé jsou horší než povodeň, kterou jsme měli až v baráku, protože nejsou vidět.

Nemyslím si, že to, že mám v koupelně desinfekční mýdlo a dózu na roušky mi brání v tom, abych nad opatřeními v souvislostech přemýšlela.

Co tím myslím? Nic víc a nic méně než to, že laviny vtípků a humoru mnohdy krutopřísně černého jsou prostým kompenzačním mechanismem zátěže. Dotazy po důvodech jsou na místě. Děláme obojí. A k tomu ta opatření prostě dodržujeme. Aspoň u nás na Moravě jo.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
ZH

Já nijak nerozporuju globálnost covidu. Já píšu o diletantismu naší vlády. Že je jasně viditelný a snadno prokazatelný právě v souvislosti s covidem, je už jen taková třešnička na dortu.

4 1
možnosti
KT

Velká karma, vidím to přesně jako vy. R^

3 1
možnosti
Foto

Á, Babiš mluví o nenávisti, tak hlavní zdejší koblihář už také...;-D

2 0
možnosti
JD

Pravidelná dávka nenávisti! Kam se hrabe Babiš.

3 4
možnosti
ZH

;-D Ke mně ta marmeláda nedolétla, heč!

1 1
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 13,41
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli