Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Karma.

Mimochodem, i to jeho následné blekotání je plné demagogií.

8 0
možnosti
Foto

Bartos pobavil napr. vyrokem v predvolebni diskuzi,ze byli vzdy proti nelegalni migraci, uz v roce 2015. To je lez jako vez... co se nehodi,oznaci na svem webu a nebo prostrednictvim videi Hriba za hoax.. Necekala bych rozumnou a vcasnou odpoved na cokoliv,co se nehodi.

3 0
možnosti
AN

A80l54e56š 46N57o79v73á37k

8. 10. 2021 21:24

Jo, okecal to dobře... dojemné.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti
ZH

Jsem naprosto typický ajťák - programátor. Když mi někdo řekne, že komunikace přes mail je překonaná a zastaralá, s chutí se mu vysměju. Protože se zákazníky je to vedle různých firemních komunikačních platforem platný a často používaný způsob komunikace. FB je kanál pro low-end mainstream, ale nikoliv seriózní. Piráti se na samém počátku (u nás) pokusili profilovat jako počítačoví hekři, ale celkem rychle se přesunuli do významu skutečných pirátů. Dotaz jsem jim poslal i datovkou, což je v našich podmínkách vrchol komunikace s institucemi (což Piráti dnes jsou), ale odpovědi jsem se dočkal až po zmínce na FB. Velmi tristní, Piráti jsou u mě na úrovni lháře Bureše.

SPD sem vůbec netahejte, o nich článek není. O zkušenostech s těmito jsem napsal kdysi jiný blog, nechci se k tomu bahnu vracet.

6 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,47
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli