Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Článek má sice jasné téma, ale oba jsme se níže zamotali do nesmyslné diskuse o významu a funkci státu. Jelikož jste se nechal svést i vy, nemusím se omlouvat, ale pro příště, diskutovat s fanatickým teoretikem a snažit se oponovat, je fakt ztráta času a k takovému nedopatření u mě dochází jednou, maximálně dvakrát, tedy třikrát do roka.:-)

0 0
možnosti
ZH

Já se do té debaty zamotal naprosto cíleně, protože jsem dlouho hledal jádro toho, čemu pan Kšír vlastně věří. Teď se mi to konečně podařilo, takže já osobně jsem spokojený. I když to bylo zcela mimo téma článku. :-)

0 0
možnosti
MK

Když se mamá Merkel po uvítání více než miliónu nelegálů poněkud houpalo křeslo a ulice žádala její demisi, tak ANTIFA působila v její prospěch jako kdysi oddíly SA pro známého vůdce.

Je příznačné, že pol. strana u nás, která by ráda pokračovala ve vítání muslimských běženců, má v čele muže, který se aktivně osobně účastnil akcí Antify v ulicích Německa.

0 0
možnosti
Foto

J82o80s76e55f 77B38á11r93t54a

17. 11. 2020 17:47

Pro méně chápavé, dejte do google Bartoš Antifa, tam jsou obrázky. Orbis pictus.

0 0
možnosti
PK

Stejně jako v Evropě lze cíle amerického hnutí Antifa vysledovat až do jediného zastřešujícího cíle - více než stoleté ideologické války proti „fašistickým ideálům“ kapitalismu a křesťanství, které chce hnutí Antifa nahradit „revoluční socialistickou alternativou.“ Ostatně mnoho o této ideologii vědí členové pirátů....někteří jsou jejím odkojencem...

7 0
možnosti
JH

J29a60n 95H89u48r21k86a

17. 11. 2020 0:22

...i pod pirátskou vlajkou pluli Mírotvůrci...a měli ten správný glejt

1 0
možnosti
JF

Je potreba si uvedomit ze komunismus a fašismus pro ti sobě nesmiritelne neutocily proto ze by byly jiné ale proto že byly stejné - konkurenční. A na tuto polaritu pak chytaly po stadech presvedcive sve ovečky oba dva. Teď to v jiné podobě probíhá po Vaclavacich - vytvořit polaritu - ohrožení a je plnej Václavák nebo i Letna... problém je v tom si vyjasnit co je to stát ... stat nemá žádné vize které by donucoval krom té jedinne ze ostatní budou delat to same a nebudou si si nic vynucovat krom toho ze si nebude ten druhy take nic vynucovat - coz je prave ta svoboda. Pokud toto stat nesplňuje není to stát ale fanklub boje za lepší zítřky(ty zvletne vize z Letne;-) zapominaje cudně na dnešek(nspr. Tady nám podepíšeš prohlášení o pravdě a lásce). Vše až od zítra ... tam jsou totiz ty vize

1 0
možnosti
Foto

Proč potom útočily fašistické bojůvky proti promítání sovětského filmu "Křižník Potěmkin" v naších kinech? Pokud komunisté a fašisté hlásají stejné ideje, tak by jim to nemělo vadit?

-

0 0
možnosti
Foto

ANTIFA má stejné metody jako stát. Má určité vize co je správné a ty ostatní chce násilím donutit tyto vize sdílet. Na co dobrovolnost, když donucení je tak snadné.

0 3
možnosti
ZH

Proto se vás dokola ptám, jak si představujete, že bude naloženo s těmi, kteří nebudou dobrovolně spolupracovat? Dočkám se někdy odpovědi?

1 0
možnosti
Foto

Měl jsem podobnou zkušenost. Hlavně v titulku záložky mají "více, než slova"..

0 0
možnosti
JF

... neco mi ten extremni boj proti extremismu krapet připomíná ... něco jako "nejdemokratictejsi" boj za "nejdemokracii" ...

0 0
možnosti
JF

... na Vaclavacich.

0 0
možnosti
JF

J85i54ř50í 47F28o88g78e66l

16. 11. 2020 22:59

Alespoň víme, kam zařadit Piráta Bartoše. Ten se sympatiemi k těmto ultralevičákům nijak netajil.

11 0
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli