- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Krásný článek, jen ten návod mi" chýbá, jen ten návod"
Krásný článek, jen ten návod mi " chýbá, jen ten návod"
Prima, to se mi líbí, a co vaříte? Ejly, ležáky, nebo nějakou černotu typu stout nebo porter?
No jo, ale jak koukám, moc lidí to nezaujalo. Asi jsem něco nedomyslel.
Asi pred 10-ti lety jsem dostal od syna zakladni soupravu na vareni piva. Desetilitrovou kvasnou nadobu, sadu sladu na vyrobu ruznach piv, pivovarske kvasnice a chmelove extrakty.
Vytvarel jsem z toho ruzna piva od lezaku plzenskeho typu pres tmavy az po psenicna. Chut to melo docela dobrou, i pivu podobnou. Ale kdyz tyto suroviny dosly a ja si uvedomil, ze pullitr piva mne v prepoctu vyjde na vic nez 150 korun jsem toho zanechal.
Člověk nesmí počítat svou práci, je to především koníček. Pak se lze dostat i pod cenu piva v hospodě.