Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednu dobu byla populární hláška „hledám muže s vyřešenou minulostí.“ Zkusil jsem recipročně hledat ženu s vyřešenou minulostí a dověděl jsem se, že do ženiny minulosti žádnému chlapovi nic není.

2 0
možnosti

Za nás to bylo mnohem jednodušší. Člověk přišel z vojny, zakrátko se oženil a ve třiadvaceti měl dvě děti, protože to znamenalo odpuštění šesti tisíc z třicetitisícové novomanželské půjčky. A současně se člověk snažil zajistit nějaké bydlení a zařízení bytu. Na nějaké úvahy nad smyslem života nebyl čas, formoval nás sám život. Něco jiného jsou dnešní mamánci, kteří mamahotel využívají ještě po třicítce.

2 0
možnosti

Když jste přišli z vojny, věděli jste přesně co chcete. Tedy spíš než co nechcete. Neznám nikoho, kdo by se po vojně chtěl vrátit do dětského pokoje a poslouchat matku: Kdy se vrátíš? Jak ses měl v práci?

0 0
možnosti

Nedávno jsem viděla u nějakého článku staré vydání novin. Byly tam i inzeráty. Zajímavé je, že dřív byla většina textu o tom, co já nabízím a pak teprve, koho hledám.

Hmotně zajištěná padesátiletá vdova s domkem na vesnici, který by potřeboval menší opravy, hledá muže bez dluhů přiměřeného věku. Mám dospělé děti, které žijí nedaleko.

0 0
možnosti

V té době ale bylo také relativně častým požadavkem - členství v KSČ podmínkou. To si také pamatuju, alébrž jsem se tomu mohutně smál. Ale jo, má to logiku, protože s takovou paní bych se ideově rozešel hned na začátku. Tedy bylo to svým způsobem varování - jsem kariéristka nebo blbka.

1 0
možnosti

Pěkně pojmenováno z úhlu pohledu staršího muže, který ví co chce. I já jsem starší žena a muž, který věděl proč na světě je a co od života chce, mne bohužel nenávratně opustil. V mém věku už nikoho nehledám, ale moje dcery na prahu třicítky ano a vidím, jak je optika jiná u žen i mužů, ale liší se i věkem a sociálním statusem. Starší dcera konstatovala, že je jí jedno, s kým bude, ale má jasno. Žádné přátelení, ale manželství. Jak se pozvolna překlopila přes třicítku, konstatuje že stačí aby se muž myl, měl všechny zuby, byl pořádný, souvisle mluvil bez slovních výplní typu "vole" a "jakoby", chodil pravidelně do práce, nepil, neužíval drogy, nebyl ve věku jejího otce a jako bonus ji měl rád. To ostatní si ona umí zajistit, případně se k tomu vztahem vzájemně dopracují.

1 0
možnosti

Na gymplu nám učitel vykládal, že když nabízejí ženě muže, dvacítka se ptá: "A jaký je?", Třicítka: "A čím je?" Čtyřicítka: "Kde je?!?"

1 0
možnosti

Můžu mluvit jenom sama za sebe, manžela jsem našla před víc než třiceti lety, takže moc zkušeností s hledáním nemám, ale kdybych to dnes napsala já, myslela bych tím, že chci dospělého muže. Nemyslím věkem, ale postojem k životu. Nechci někoho, kdo zamrznul v pubertě a hledá spíš matku než manželku.

Kdybych dnes hledala muže, chtěla bych např. vědět, jestli má koníčky. Má vůbec nějaké? Kolik procent z rodinného rozpočtu do nich investuje. Je rozdíl mezi šachistou a nadšeným renovátorem veteránů. Kolik času do toho investuje? Hraje jen fotbal nebo i třikrát týdně trénuje dorost? Nemusíme mít stejné koníčky, ať si klidně jde na fotbal a já si sednu k pletení, ale ráda bych trávila i čas s ním.

Ráda mu budu oporou, ale ráda bych měla někoho, o koho se můžu opřít já. Já se ráda starám o domácnost, ráda vařím, žehlím atd. ale určitě nechci být něčí služkou. Chtěla bych mít někoho, komu nevadí, že bude mít košili mokrou od mých slz a nabízím upřímné "Neboj, spolu to zvládneme." Nečekám, že se s ním nebudu nudit, já se nenudím sama se sebou. Nečekám, že mě vždycky rozesměje, nehledám komika, ale důležité je, abychom se smáli stejným věcem.

4 0
možnosti

tam ovšem nastává stejný problém, jaký nám nadhazuje autor. Kdy je muž dospělý?

V mužské hlavě se po kdejakém rozchodu točí ta stejná samomluva: "to snad ty ženské nemyslí vážně" "tahle byla vážně poslední" "podívej se, jak dopad tenhle a tamten" "ne že budeš zase zkoušet nějaké kraviny, tohle je jenom obludná ztráta času"...ovšem pak zase nějaká ta hormonální bouře přehluší všechna dobrá předsevzetí. Muž je dospělý, když už mu ta předsevzetí vydrží bouře nebouře

0 0
možnosti

V některých inzerátech je jenom: "Hledám muže, který ví co chce"

Taky jsem nad tím přemýšlel. Splňuje to např. muž, který jasně ví, že se chce každý večer zlískat v hospodě. Proč takového muže ale poptávají ženy?

Ony se jenom neumí vyjádřit. Tou větou buď myslí, že hledají muže, který ví za jakým cílem jde; cílevědomost je atraktivní. Nebo muže, který ví jakou ženskou hledá. To znamená, že když si s ní začne, tak to nebude jenom aby si jí vyzkoušel.

Možná se zapojí do diskuze žena, která nám to vysvětlí :)

1 0
možnosti

Mužských pohledů umím také vymyslet vícero. Ale do ženských prostě nevidím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli