Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je až směšné jak se Koránem ohání lidi jako vy, kteří ho neznají, nestudovali, neznají jeho výklady...a považují své teze za jediné správné.

A většina těch lidi co ho studují, studují i Sunnu a Hadísy, v Islám (a tedy i korán) věří se v interpretaci Koránu shodnou snad jedině na tom, že se neshodnou.

3 12
možnosti
ZH

Tak ještě jednou:

https://www.stream.cz/islam-v-cr/10007941-zakladni-pojmy-tradice-a-myty

1:00 - ... A nejde-li to mírovými prostředky, tak určitým násilím.

6:21 - A nemyslím si, že je dobré, aby sem nekontrolovatelně proudily jakékoliv cizí kultury...

6:45 A patří islám do České republiky? Ne.

Řekl řadu zajímavých věcí, které ukazují naivitu sluníčkářů. Ale ještě více (a závažnějších) věcí neřekl.

A k jeho názoru, že Korán nepatří do rukou laikům. Je to naprosto stejné, jako dříve byla laikům zakazována Bible (nějakou dobu se za vlastnictví Bible i upalovalo). Mělo to svůj důvod - klér se bál, že budou odhaleny jeho lži a nepravosti. S Koránem je to stejné.

11 1
možnosti
Foto

Vždyť přeci dle vás všichn muslimové lžou tak jak čemukoliv z toho co říká musli můžete věřit?;-D

2 8
možnosti
ZH

To byste musel nejprve vědět, co se píše v Koránu, abyste uměl rozpoznat, co je lež a co ne. Ale když se řídíte tím, že vám Korán do ruky nepatří, pak se nedivte, že jste za ostatním pro smích. ;-D

13 2
možnosti
AP

A31d12a98m 81P46o51c48h84e

29. 9. 2016 8:41

Mají povinnost lhát ve prospěch islámu, nikoli vždy, jestli vám to uniklo

1 1
možnosti
MK

RvRv A zase špatně, p. Polický. V praxi vidíme, že část se jich shodne na těch nejhorších verších z Koránu a také podle toho konají. Pak je jiná část, evropští muslimové, z nich cca 50% se shodne na výměně demokracie za právo šária. Pak je třetí skupina, t.z. "umírnění", kteří připouštějí (jen anonymně), že část Koránu patří do středověku a pro dnešní dobu je neplatná, byť v Koránu má své historické místo. Ale ti mlčí!!! Jen těžko je hledáte, jsou zalezlí.

Kdo je tedy pro nás reprezentantem muslimů?!! Pokud nenajdete přesnou odpověď, je jen jedno řešení: žádný do Evropy nepatří!

8 2
možnosti
Foto

Nikdo není reprezentantem muslimů.

Je to jednoduché-každý je zodpovědný za své činy, ne za činy někoho jiného někde jinde, někdy jindy jen poto, že uznává stejného boha.

1 9
možnosti
ZH

A zase naplno prezentujete svou hloupost a fatální neznalost. Ne, muslim není zodpovědný za své činy:

8:17 Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil; a nevrhals ty, když jsi vrhal, nýbrž byl to Bůh, kdo vrhal, aby vyzkoušel věřící zkouškou dobrou, od Něho přicházející, vždyť Bůh slyšící je, vševědoucí!

11 1
možnosti
Foto

No nevím jak by s tím uspěl u soudu;-D

2 6
možnosti
ZH

U našeho, nebo islámského? V těchto "detailech" hledejte příčinu, proč je dle průzkumů přibližně polovina muslimů v Evropě pro zavedení šaríji. Prostě nekompatibilní a neslučitelná kultura, která tu nemá co dělat. :-P

13 1
možnosti