Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ať žije umělý testosteron :-P

0 0
možnosti
ST

Kdysi jsem četl takovou úvahu, že kdyby u nás mužů nebyl tak silný sexuální pud - který nás defacto značně "obírá" o čas a energii, byly by již dávno základny na Měsíci a na Marsu. ;-D

4 0
možnosti
ZH

Jenže to byste se musel přemoct, aby tam po vás měl kdo létat. ;-D Já už mám splněno, takže se mohu v klidu věnovat svým blbinkám. :-)

1 0
možnosti
PK

Tak příznaky v psychice lze pozorovat u mužů v každém věku a úbytek energie a sklon k otylosti taktéž, takže jak to vlastně s tou Andrp. je a jak proti ní bojovat? Já bych spíše pojmenovával jednotlivé příznaky jako Alzheimer, skleróza, přežranost...atd.

BTW. lékař asi nepomůže, jedno řešení je pejsan, aktivní, jako BOCka a 15 - 20 km denně za každého počasí a nehledě na to zda máte rýmu, kašel,omicron, či alergickou reakci...prostě se jde;-D;-D;-DKarma a dobrou náladu.R^

0 0
možnosti
JL

No já to beru taky jako příznaky stárnutí a ne nějaké andropauzy. Bylo to tak vždycky: dědkové seděli s fajfkou v hubě a koukali na svět. Neříkalo se tomu letargie, nikdo to slovo neznal. Podle mě je to docela dobrý čas na meditace a četbu dlouhých knih. Taky na opačné pohlaví už se dívám jinak: nepřemýšlím o tom, jaké jsou holky v posteli, ale že mě vlastně moc nezajímají...což člov ěk šetří čas i nervy. Ta věčná štvanice za ženskými prdýlkami....končí. Tak co tam mám ke čtení?

1 0
možnosti
ZH

Návod na vaření piva. :-)

4 0
možnosti
VF
Foto

;-D Klimakterium se projevuje mnohdy i tvorbou blogerskou, a to i bez ohledu na pohlaví. Podpůrných prostředků k tomu až nepřeberně, a nejen na těchto stránkách;-)

0 0
možnosti
ZH

Stačí se podívat na fotky blogerů - až na výjimky je to tu samý starý člověk. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli