Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P90e39t87r 11H20á85l13a

23. 8. 2014 13:35

Někteří lidé jsou prostě moc pohodlní - ale to je ok, platí si tak vlastně za pohodlí.

Ale ok je to jen do té doby, odkud si nezačnou stěžovat, že mají málo. Naopak, evidentně mají stále moc, když si můžou dovolit být tak pohodlní.

0 0
možnosti

Ono není věci na škodu do takové banky (co nedávno zvýšila poplatky) zajít a říci: "Dost, jdu jinam...", a budete se divit, že všechno může být úplně jinak. Jako u mobilních operátorů - neveřejné tarify a nabídky jsou pro ty, kdo si o ně "řeknou". Ti pohodlní a ti hloupí platí stále dál 6 Kč za minutu nebo 150,- Kč za měsíc za nic ve "své" bance...:-/

0 0
možnosti

Já platím 125 korun a nic navíc.  Karta, všechny pohyby (cca 150 za měsíc) homebanking i platby v rámci EU jsou zdarma.  A banku mám 50m daleko, takže mne cesta nic nestojí.  Nejbližší banka bez poplatků je 10 km daleko, takže co bych ušetřil, to bych projel za 14 dní.  A za pár týdnů jako důchodce budu mít poplatek o 50 korun snížený.

0 0
možnosti

Každý nebydlí ve velkém městě a nemá v dosahu deset bank.  A pak se ta banka "zdarma" může pěkně prodražit.  Také jsem absolvoval pohovor s "poradcem", ale nedokázal mi říci, kdo mi proplatí ty cca 3 cesty za měsíc do banky, které by stály dvakrát víc, než poplatky ve stávající bance 50 metru od mého domu. ;-)

I když jako reklama možná dobré. ;-)

2 0
možnosti

Prave, vybrat si mohou lidi jen ve velkych mestech.

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1138x
Chci Vám ukázat, že finanční poradci mohou být i poctiví lidé s cílem pomoci ostatním. Finanční gramotnost lidí v ČR je přitom jediná účinná cesta, jak rozpoznat kvalitu finančního poradce.
Zajímá Vás víc? Podívejte se na moje stránky

Seznam rubrik