Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

To jste si myslel, že někdo založí sázkovou společnost aby prohrával?

Je samozřejmé, že výhoda je sázkové společnosti, jinak by to nedělala.

0 0
možnosti
Foto

ono kurzové sázení je věcí podstatně složitější než na první pohled vypadá, ovšem bez urážky, na takové hejly jako se zde prezentujete,  v Berouně čekají....

0 0
možnosti
VH

:-) Zjišťoval jsem si kde sídlí ....

0 0
možnosti
JS

J41a25n 15S22l81a46n97i75n37a

12. 4. 2013 21:50

Pokud Vám společnost poskytne bonus 50% vkladu, je možné získat zpět Váš vklad a mít zisk cca 25%. 100% bonus je samozřejmě ještě lepší.

Ideální je se zajistit tím, že si otevřete účet a necháte přidělit bonus u dvou sázkových společností a pak sázíte "proti sobě". Výhodný je tenis, kde je zásadně jen výhra či prohra. U fotbalu je třeba využívat kombinované sázky (u jedné společnosti "výhra A", u druhé "neprohra B").

Ovšem musíte systematicky hledat "chyby bookmakerů", tedy sázet pouze tam, kde se kurzy u obou společností výrazně liší. Když systematicky vyhledáváte tyto případy, snižujete spread sázkových společností někdy až na nulu (pouze jednou se mi podařilo najít "surebet", kdy bookmakeři ulítli tak moc, že sázky proti sobě přinášely zaručený zisk).

A balancovat sázky proti kurzu a sázet natolik malé sázky, aby Vám několik málo proher nevyčerpalo účet u jedné společnosti, protože pak už byste se nemohl zajišťovat.

0 0
možnosti
VH

No jenomže se bonus vyplácí až poté, co v kurzu 2,0 vsadíte desetinásobek bonusu, takže průměrný hráč mezitím prohraje 5,5 násobek bonusu.

No a co se týče té chyby bookmerů, tak jsem ji popsal v článku. A taky způsob, jak se z toho společnost Tipsport vylízala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Žiji na venkově, živím se hlavně pěstováním brambor. Zajímám se o ekonomii, politiku, historii, sport ...