Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jana Bobošíková se chce izolovat od Evropy? A to jste slyšel kde? Ale jen tak mimochodem, není-li možno izolovat infikovaného pacienta ( a Eurozona je vážně nemocná ) pak učinit opatření, aby se nákaza něšířila i do ČR, by vlastně bylo nanejvýš rozumné. ... :-)

0 1
možnosti
JV

Vaše volba, Váš problém. Jestli si podle takového klíče vybíráte své přátele, Bůh Vám buď milostiv!

0 0
možnosti
JB

J86i36ř98í 96B98o58b45e12k

5. 1. 2013 10:53

Já nevím, proč se rozhodujete podle lidských záporů - porovnejte spíše klady a rozhodněte se podle nich ;-)

Třeba pan Schwarzenberg možná občas usíná, ale zase je noblesní, vzdělaný, má rozhled, zkušenosti, je světově proslulý...

1 1
možnosti
VH

Vzděláním je lesník ?

0 0
možnosti
PR

P70a88v45e34l 71R81y61s

5. 1. 2013 10:04

Podstata, kterou jste chtěl sdělit - to, že váš kandidát je Diensbier?

1 0
možnosti
JL

Taky jse to tak pochopil, ale vzhledem k dlouhodobe absoutni podpore CSSD ze strany autora se ani nic jineho cekat nedalo. Dobre je to, co dela strana.

1 0
možnosti
JS

S některými názory uvedenými v tomo článku sice souhlasím, ale nesouhlasím s vaším postojem k Janě Bobošíkové. My naopak potřebujeme prezidenta, který nás před totalitními intrikami EU dokáže ochránit, a to i za cenu částečné izolace od Evropy.

0 2
možnosti
RK

... a to i za cenu spolčování se s komunisty. To jsi zapomněl dodat. Také by si měl konečně vysvětlit proč furt nadává na EU kvůli DPH, přitom máme jedny z nejvyšších sazeb. Například dětské pleny jsme museli přesunout do horní sazby, což Bobošíková ráda všude pronáší, ale už neřekne fakt, že naše snížená sazba 15 % do které spadaly, je stejná jako základní sazba na Maltě.

2 0
možnosti
JL

U vetsiny kandidatu vytazen nejaky hrisek, snad krome Vaseho favorita. Vsechny ty hrisky maji celkem realny zaklad s jednou vyjimkou - u Zuzany Roithove jsou to pouhe domnenky, ale Vy tam to mozna i pisete.

1 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Žiji na venkově, živím se hlavně pěstováním brambor. Zajímám se o ekonomii, politiku, historii, sport ...