Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

15. 8. 2008 21:45
Jak to tak čtu,

tak tu na Vás brzy podá trestní oznámení jistá válečná štváčka (a její věrný poskok), protože se nejspíš bude cítit Vaším článkem přímo napadená. Ona by nás totiž nejraději poslala někam válčit a celý národ přesvědčuje, že nejméně do zítřka budou Rusáci opět tady, a pokud snad máme na to jiný názor, tak jsme sami zakuklení Rusové a toužíme po jejich knutě. Teď jsem zvědav, jak překousne vyjádření Vény Klause.

Možná by bylo dobře, kdyby tam šla bojovat sama. Jak ukazuje foto na webu NS, uniforma jí fakt sekne.

0 0
možnosti
AH

alex hart

12. 8. 2008 13:03
Ano, Češi jsou manipulovatelní,

ostatně jako kterýkoliv jiný národ. A tu manipulaci dnes provádějí zejména politici a novináři a televize. Dříve to místo médií dělala církev z kazatelen. Jinak v tom zase až tak zásadní rozdíl není.

Českým specifikem ale myslím je něco jiného. A totiž to že při tom manipulování našich občanů lezeme vždy do řiti nějaké cizí velmoci. V současné době tedy lezeme do řiti USA, EU, Němcům a Izraeli. A to zhruba v tom pořadí, jak jsem to napsal. I když Židé jako majetkově vlivná skupina v USA posouvá vliv Izrale u nás kamsi výše. No a o tom to celé je.

Není tedy hlavním problémem to, že Češí jako národ jsou manipulovatelní. To je každý národ. Problém je především v tom, že nemáme vlastní silné vůdce, a že ti "vůdcové",  co máme, jsou úplatní a za peníze jen lezou do cicích řití, např. zelení za rakouské peníze a pod. Byl by to dost dlouhý seznam.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

12. 8. 2008 14:26
Re: Ano, Češi jsou manipulovatelní,

Souhlasím s  tím, že v manipulovatelnosti nakonec ani tak jiní proti ostatním národům nejsme.

autor

0 0
možnosti
PV

petrs51

12. 8. 2008 11:26
Bohužel

nemáte pravdu SSSR s Německem začalo 2 sětovou válku útokem na Polsko. A pozvat si Ruského generála, který vyhrožuje bombardováním, když tady bude radar je šílenost, kterou nelze odpustit.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

12. 8. 2008 14:30
Re: Bohužel

Pak je s podivem, že Británie s Francií nevyhlásila válku i Rusku. :-)

Ne vážně. Něco si o tom zjistěte. Například, kdy Německo vyhlásilo válku a kdy překročila polskou hranici Rudá armáda.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

12. 8. 2008 10:24
Dobře napsáno

+1 hlas ke karmě.

0 0
možnosti
LS

luki

12. 8. 2008 10:19
Děkuji

Už dlouho jsem si na idnes nepřečetla příspěvek, který se obejde bez agrese, útoků a zesměšňování a přitom má co říct. Škoda jen, že to tady ty dubové palice neocení.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

12. 8. 2008 8:43
Svatá prostoto

Ano,velice razantně prosazuje,aby poslanci ČSSD hlasovali jako jeden muž, například tím,že případného neposlušného nazve přeběhlíkem,zrádcem,podplaceným opozicí a pak na něj vytáhne letitou špínu,o které před tím věděl,aby ho zdiskreditoval. Hodný a slušný pán,jen co je pravda....

0 0
možnosti