Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sir Humprey 003

14. 3. 2010 23:34
kdo nemá diskuzi, nestojí za čtení

0 0
možnosti

rojack

2. 2. 2010 23:16
Tak jsem si přečetl tuto diskusi

No, co k tomu napsat? Pokud to Jiskal a Totedyne myslí vážně a skutečně jsou příznivci socdem či levice a věří tomu co píší, opět potvrdili, že s inteligencí této části voličstva to je špatné, velmi špatné.

Nepřipouští jiný názor, prostě kdo se dotkne jejich pravdy, je modrák a debil. A potom nemáme mít obavu z novodobého Klementa Paroubka.

Hlavně že soudruh Totedyne nás ihned v prvím odstavci blogu poučuje, že soudruzi sociální demokraté jediní připouštějí diskusi, kdežto modráci nikoli. Je mi z vás smutno.

0 0
možnosti

Totedyne

3. 2. 2010 23:02
Re: Tak jsem si přečetl tuto diskusi

 8-o Kde jste na to přišel, že nepřipouštím jiný názor ? Každý máme názor jiný. Prostě nejsem ochoten přejímat názory, které považuji za hloupé. Na základě internetových diskuzí nemám iluze o inteligenci pravicového voliče. A také o jeho smyslu pro demokrackou diskuzi. Nebyl jsem to já, kdo začal urážet. Já jsem nazval debilem jen debila, který místo diskuze mně urážel. To není diskuze.

Konec konců u tohoto článku se ani moc diskutovat nedalo. Svými slovy jsem přepsal článek Ivo Strejčka. Takže diskutovat by měl spíš on. Já jsem v diskuzi svůj názor uvedl, ale nejsem žádný odborník, abych řešil záležitost globálního oteplování. Článek byl o něčem jiném, asi jste to ani nepochopil.

A s tím otevřením diskuze u politiků mám prokazatelně pravdu, pokud si myslíte, že ne, tak uveďte konkretního blogera-politika, kde to neplatí. Já vám uvedu mnohem více příkladů, kde to platí.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

2. 2. 2010 22:05
Mě pobavil

Dnešní Strejčkův článek. Obzvlášť v kombinaci "Cyklostezka a Opencard" jsou ty jeho kecy o korupci pěkně pikantní. Vrah o morálce káže, to jsou Strejčkovy články a ještě zbaběle a nedemokraticky zakáže diskuze.

0 0
možnosti

Edenic

2. 2. 2010 20:44
Komoušek

a jeho blog Rv

0 0
možnosti

Totedyne

2. 2. 2010 21:04
Re: Komoušek

RvTak to si se vůbec netrefil. Že nejsem komunista dokazuje například tento článek : http://hlavaty.blog.idnes.cz/c/71674/1948-1989.html

Zajímavé na některých modrých soudruzích je, že k diskutované záležitosti nedovedou vymyslet nic, ale nějak vyjádřit se musí, tak alespoň nadávají.

0 0
možnosti

tolan

2. 2. 2010 19:30
A králem diskuze je - opět Martin Jiskal

Vždy na stráži !

[>-]EU[>-]

0 0
možnosti

hasmen

2. 2. 2010 19:32
Re: A králem diskuze je - opět Martin Jiskal

Edita ti Přemku nedala,tak se začneš lepit na Martina?

0 0
možnosti

marav

2. 2. 2010 18:42
milý autore vyprošuji si abyste mi tykal

na schůzi soudruhů s vámi opravdu tleskat nechodím . A ani to, že vás oprávněně označím za lháře vás k tykání neopravňuje .

0 0
možnosti

Totedyne

2. 2. 2010 18:56
Re: milý autore vyprošuji si abyste mi tykal

Komu budu tykat na diskuzi k mému článku si rozhodnu sám. Slušným lidem vykám.

Poznámka: nejsem tvůj soudruh, na prezidenta mně komunisti nenavrhli...

0 0
možnosti

marav

2. 2. 2010 18:34
ááá- Martin zase nepochopil- nedivím se

soudruh je pro mne ten-kdo se jako soudruh chová !! A není u toho důležité jestli se mnou souhlasí nebo nesouhlasí . Ale opravdu nečekám, že toto pochopíte ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jay6

2. 2. 2010 19:15
Re: ááá- Martin zase nepochopil- nedivím se

Soudruzi nemají rádi diskusi.Někteří ji dokonce nepovolí.Autor se nebojí diskutovat o svých názorech a tvoje trapné urážky jsou jen ukázkou ubožáctví a duševní bídy tak typické pro členy a voliče tvé modré rádoby státostrany.Není divu.Co čekat od strany kterou vede předseda celozávodní organizace Socialistického Svazu Mládeže a syn bolševického papaláše s naprosto stejným buranským chováním!

0 0
možnosti

marav

2. 2. 2010 18:30
to MartinJiskal podruhé-třeba docvakne

jste opravdu tak jednoduchý, nebo vědomě lžete ? On každý, kdo jasně

vidí ve vracení poplatků porušení zákona je podle vás ODSák , stejně jako každý, kdo nemusí Paroubka a jeho bandu troubů.... to

skutečně nevidíte jaké plácáte nesmysly ?- no asi nevidíte při svém

fanatizmu

0 0
možnosti

petrph

2. 2. 2010 17:53
kdo máš uši, slyš

Když on se pan Strejček vyjádřil poměrně jasně a logicky. Zatímco zfalšované údaje globálního oteplování ukazují onu pověstnou hokejku, která má prokazovat ohromný vzrůst glob.otep. v posledních desetiletích (a toto implikovat vlivem naší civilizace)¨, poctivé údaje v řádu staletí a tisíciletí hovoří o tom že dochází k dlouhodobým oscilacím studeného a teplého podnebí, aniž by na to mělo lidstvo jakýkoli vliv...

To jen dopnění pro evropské i české socialisty a jejich voliče, kteří rozumí leda sloganu "vrátíme Vám 30 Kč"..

0 0
možnosti

MartinJiskal

2. 2. 2010 17:55
Re: kdo máš uši, slyš

jedini volici kteri furt blaboli o 30 korunach jsou odeesesaci ;-D uplne je muze z toho klepnout ze se nekomu vraci tricet korun, vono modraci budou pekny socky kdyz i takhle malej obnos zavidej a furt to videj jako problem

0 0
možnosti

JBoksay

2. 2. 2010 17:37
Také jste mě pobavil.

Kde berete jistotu, že se otepluje?

Vůbec nesdílím vaší víru. A nejsem sám, kdo si to myslí. Více se můžete dozvědět na  dále uvedeném odkaze:  http://boksay.blog.idnes.cz/c/114914/Nejsilnejsi-mala-doba-ledova-za-poslednich-300-let-prichazi2010-az.html#t2

Pokud by byla mírná zima, tak bych možná pochopil, že jste podlehl mohutnému náporu klamavé reklamy. Na celé severní polokouli mrzne a mohutně sněží. Já Vás nechápu. Měl byste si vyhledat více informací než začnete kritizovat Strejčka. Není to sice můj oblíbenec, ale v tomto případě se příliš nespletl.

0 0
možnosti

oslik

2. 2. 2010 18:03
Re: Také jste mě pobavil.

Hehe, klima se mění po celou dobu historie Země (ať už se otepluje nebo ochlazuje). To jen člověk zase podlehl syndromu božskosti a myslí si, že má na to, aby svou běžnou činností _významně_ tyto klimatické změny ovlivnil.

Mnohem víc by celé planetě (tedy hlavně zbývajícím lidem) pomohlo, kdyby lidí výrazně ubylo. Tímto pozdravuju všechny populisty (tedy ty, kteří se zabývají velikostí a růstem populace ;-D).

0 0
možnosti
  • Počet článků 69
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1725x
Žiji na venkově, živím se hlavně pěstováním brambor. Zajímám se o ekonomii, politiku, historii, sport ...