Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

vladislavjan

31. 3. 2010 0:50
Pane Hlavatý

a tohle jste dal do rubriky humor?

0 0
možnosti
VH

Totedyne

1. 3. 2011 23:05
Re: Pane Hlavatý

Asi bych měl založit rubriku realita realizovaná podle hesla Kalouskovi strany dříve, než jsem si myslel.

0 0
možnosti
VN

VasekN

2. 12. 2009 14:08
:-)

Rozumím tomu, že jsou lidé, kteří mají "geljt" na regulované nájemné a tyto byty dále vesele pronajímají za tržní nájemné. Takové zprostředkování bez jakékoli zodpovědnosti. Stát nemůže hradit dotaci bydlení z kapes majitelů nemovistostí.

0 0
možnosti
K

kevinbb

2. 12. 2009 1:23
Ja jen doufam,

ze nikdo uz nikdy nebude volit recyklovane, jenomze se bojim, ze spousta lidi jsou nechapajici ovce a stale jim budou skakat na sliby?!!!

Dobry "sneni".

R^

0 0
možnosti
N

Novotnak

2. 12. 2009 8:47
Re: Ja jen doufam,

Jaké slibi máte na mysly? A které reciklované máte na mysli ČSSD, ODS, Zelené, TOP...?

0 0
možnosti
N

Novotnak

1. 12. 2009 21:41
Ještě že majitelé novitostí nejsou takovýc hlupáci

a majitelé pekáren se nespoléhají na stát.... Díky rozvolnění minimální mzdy nemusela pekárna nikoho propustit a naopak díky levnější pracovní síle obsadila i zahraniční trhy. Přibrala nové zaměstnance a s větší výrobou si mohla dovolit nižší provozní náklady. Protože konkurenční preclíkárna také dobila díky nižším daním a menším nákladům zahraniční trh, začala se s naší preclíkárnou přetahovat o dobré zaměstnance. Obě preclíkárny byly nuceny zvýšit mzdy nad původní úroveň a protože se jim dařilo, mohli si to dovolit. Vyšší mzdy přitáhly do města nové obyvatele a majitelé nemovitistí si mohli dovolit zvýšit nájem, protože po bytech byla větší poptávka než nabída, byty byly obsazeny na 95 %. Z výdělku pak tito majitelé stavěli nové nemovisti, aby mohli uspokojit jak nově příchozí obyvatele, tak svoji na peníze náročnou manželku.

Protože se stát s rozvojem podnikání postupem času oddlužil, mohl si poté dovolit vydávat ročně o 100 miliard víc na sociální služby, které ušetřil na úrocích.

0 0
možnosti
N

Novotnak

1. 12. 2009 21:47
Re: Ještě že majitelé novitostí nejsou takovýc hlupáci

Najednou bylo dost peněz na kvalitní péči o seniory i o postižené děti. Nemuseli se zavírat léčebny postižených jako za předchozí vlády a personál byl konečně slušně placen. Za léky se sice muselo připlácet, ale na léčení se nečekalo a bylo samozřejmostí dostat tu nejlepší medicínu...

Na vysokých školách se také platilo, ale protože existovaly studenstské půjčky nebyl žádný problém studovat ani pro ty nejchudší. Za efekt to mělo jediné, studenti studovali poctivě, protože si svého učení začali vážit a měli na paměti, že si své studium budou později muset zaplatit. Ovšem s lepším titulem přichází lepší příjem a zaplatit studentskou půjčku pak bylo snadné....;-)

0 0
možnosti
N

NTPT

1. 12. 2009 21:34
nějaký nový halucinogen ?

0 0
možnosti
D

da.rock

1. 12. 2009 21:21
Bingo !!!

R^R^R^R^R^

;-)

0 0
možnosti