Zločinecká vláda chce, abychom my, chudí, žili v bídě a zvyšuje DPH

To jsem se zase ráno pěkně naštval! Fakt nenažrané bestie v té vládě, co nás chtějí okrádat a brát peníze z naší kapsy a nezajímá je, že někomu jde i o jeho existenci.

Budeme bojovat za náš život a i ten do toho boje dámeHlad

Já jdu prostě do obchodu, koupím si chleba, mlíko, rohlíky, salámy, noviny a zaplatím na mé poměry dost peněz. Každý měsíc ještě platím internet, televizi, elektřinu, plyn, vodu a byt. Tolik peněz rozhodně nemáme, abychom si mohli dovolit být pokusnými králíky zločinecké vlády a zločineckého zvyšování daní, které chce akorát ty slušné a poctivé lidi okrádat.

Styď se, Kalousku! Kdybych tě potkal, tak bych tě už kopal. Fakt jsi mě naštval, takhle po ránu. Ani v klidu najíst jsem se nemohl. Dokud tato vláda neudělá podmínky na to, aby chudí nebyli chudí, tak ať sakra nic nezvyšuje a nechá nás normálně žít! Je mi z toho na blití!

Tak moc jsem se dlouho nenaštval. Tato vláda prostě dělá politiku jen pro bohaté a to si musíte přiznat, ať už chcete nebo ne. Já mám sakra strach o svoje děti, o svoji manželku, bojím se sakra co s námi bude a mám strach o to, co bude zítra. Sakra já prostě nechci žít v bídě! To chce ta naše zločinecká vláda, která je prostě novodobej mor, nebo já už nechápu. Baví je to? Mám strach o můj život.

Vím, že za chvíli bude válka bohatých s chudýma a krev na rukách bude mít tato vláda, že nás proti sobě poštvala. Za chvíli chudí budou muset krást, aby vůbec mohli přežít. Cítím to. A omlouvám se za ty emoce, už nevím fakt jak dál.

Můžete si mě klidně najít na Facebooku a pokecat. Mám toho za dnešek dost a budu rád, když někdo bude sympatizovat. jaroslav.hlad.na.prazsky.hrad@seznam.cz

Díky mnoho lidem za povzbudivé emaily a vzkazy na Facebooku a taky za ty nabídky finančně pomoct, když bude nejhůř. Vážím si toho a jsem rád. Díky!

Ke komentářům: Co vám na tom připadá vtipné? Vzpamatujte se, sakra!!! Nechápu vás a je mi vás líto, fakt!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Hlad | neděle 17.7.2011 11:31 | karma článku: 28,93 | přečteno: 3429x