V České republice vládnou zločinci a vykořisťovatelé

Vykořisťování tu bylo už dřív. V České republice ale dosáhlo nevídaných rozměrů právě nedávno! Ale to, co čtu v některých novinách a slysím od mladých, tak to překračuje už úplně všechno! Lidé si neuvědomují, že jsou i lidé, kteří prostě nemají ani co pořádně jíst a musí počítat každou korunu sakra!

V některých novinách čtu články, kde je vidět, že to psal někdo, kdo souhlasí s vládou! A některé komentáře mladých, co slýchávám i na ulici, jsou hrozné! Kam ta republika spěje? Tato generace převezme společnost po nás? S mladýma se často hádám a dojdou jim argumenty, když řeknu, že jsou blbci, co o životě nic neví.

Nedávno jsem se pod falešným jménem (takže to nehledejte) hádal s mladými, kteří nadávali na odbory. Odbory jsou ale potřeba, protože jsou jediná zbraň proti té zkorumpované vládě. Doufám, že bude generální stávka, protože tato vláda musí padnout. Když ale čtu některé noviny, tak se nestačím divit!

Já mám rád srandu, ale tohle, co čtu v některých novinách, tak to už překračuje všechno! Vždyť ta vláda nás všechny okrádá, vždyť jsme vykořisťováni. Ta vláda je zkorumpovaná, všechny nás přivede na dno finanční a někdo se té vlády ještě zastává. Že se nestydí! Tohle překračuje všechny meze, co si to ti mladí dovolují. Oni si myslí, že když jsou teda ty noviny, tak mají nějakou moc nebo co. Co by mi na to řekli? Nechápu jejich myšlenkový pochody. Vždyť všichni umřeme s takovou, tak co to jako dělají? Jsou jako normální?

Všichni umřeme a to do jednoho, to já vám říkám. Když bude u moci tato vláda, všichni umřeme a tím jsem si setsakramentsky jistej!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Hlad | úterý 12.7.2011 0:52 | karma článku: 17,88 | přečteno: 2316x