Stávka odborů - to jsou lidé opravdu tak slepí?

Plno lidí tu o této stávce píše bláboly. Většina lidí vůbec neví, o co v těchto stávkách jde. Myslí si, že chtějí lidé jen blokovat silnice, aby nikdo nikam nemohl. Já bych rád uvedl věci na pravou míru.

Stávka je legitimní. Většina lidí je s vládou a jejími reformami, které přivedou lidi na naprosté dno, nespokojena. Lidi vyrazí do ulic, aby dali najevo nespokojenost s vládou, jak tomu bylo i v roce 1989. Je pochopitelný, že se to vládě nelíbí! Ale může si za to sama.

Vláda stávku v ponděli zatrhla. Jo, jenže to bylo naprosto bezdůvodně a z politických důvodů. Zatrhla to jen proto, že se vládě nelíbily požadavky odborářů. Takové chování je neabsencní!
Lidé si neuvědomují jeden podstatný fakt. Odbory jednají za zaměstnance. Jsou zástupci nás, poctivých lidí. Poctiví zaměstnanci stávku chtějí, protože chtějí lepší mzdy a hlavně nechtějí reformy, které by naši zemi jen zadlužily a taky by přivedly lidi na naprosté dno.

V této situaci nemůžu být nestranný. Bojím se, co bude s moji rodinou. Mám strach o svoji rodinu! Mám 7 dětí a mám strach, který jsem nikdy neměl. Co když skončím na dně? Co když skončím na pracáku? To je ještě ta lepší možnost! Co když skončím pod mostem? To si lidi neuvědomují? Tak proč by jinak kritizovali odbory?

Proč je tolik procent lidí proti stávce, která má šanci nám zlepšit budoucnost? To jsou lidi opravdu tak slepí?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Hlad | středa 15.6.2011 5:11 | karma článku: 16,16 | přečteno: 1814x