Kalousek a Nečas by měli jít sedět a poznat tam středověk

Kalousek dal někomu mladýmu facku. Sice jsem psal na mým blogu na idnes to, že mladý nesnáším, ale já si prostě myslím to, co si myslí lidi. Já si myslím, že je Kalousek kapitalistickej hajzl, kterej tu nemá co dělat.

Dva gayové z revue.idnes.cz co natrhnou blány politikům a moje nejznámější fotorevue.idnes.cz a Hlad

Na Facebooku rád píšu na zeď ČSSD a tam se mnou lidi souhlasí i nesouhlasí, ale já to vždycky natřu těm, kteří nesouhlasí. Víte proč? Protože tam píšou lidi, kteří jsou sympatizanti se zlodějskou pravicí z naši vlády a nemají na Facebooku ČSSD co dělat.

Naše vláda nás všechny vykořisťuje a ovládá nás. Okrádá naše peněženky o peníze, které jsme si vydělali. Vláda z toho má peníze a my v tomto státě nechceme žít.

Za komunistů nám bylo líp, protože se nestalo, že by tu byli takoví zbohatlíci a hajzlové. Podívejte se co se tu teď děje. Nějakej kapitalista tady v republice vlastní banky a co my obyčejní lidi? My obyčejní lidi máme lautr nic i když se snažíme a chceme.

Kdo čte můj blog tak ví, že moje manželka je samoživitelka, protože mám rodinu a ta je fakt drahej koníček a kdo nemá, tak neví o čem mluvím. Starám se o naše děti, tak nemám čas na to, abych chodil do práce taky. Udělal jsem sice jen základní školu, protože jsem si myslel a doteď myslím, že se člověk uplatní i bez studia. Až vychovám děti, pak teprv budu pracovat a to je můj životní postoj.

Děti jsou to nejdůležitější co člověk má a až potom může řešit něco jinýho. Nečas s Kalouskem nám ale nepřejou. Jsou to asociální hajzlové, kteří neví, jaký je to vychovávat děti. Nečas a jeho vláda musí zaniknout a musí to vyhrát ČSSD, která na budoucnost lidí myslí a doufá, že se budou mít dobře. S touto vládou se ale líp mít nebudeme. Měl by Kalouska a Nečase někdo zavřít do vězení a jak je to v mým oblíbeným filmu by měly jejich zadky poznat středověk!

Váš Jaroslav Hlad

Profil na Facebooku: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002591098497

e-mail: jaroslav.hlad.na.prazsky.hrad@seznam.cz

Článek původně pro Zeitung.cz. Jsem elita blogerů tak patřím i k nim.

ke komentáři ... Jo, mám profil na exotpedii protože mě tam nějakej kapitalista založil a píše tam o mě nepravdivé a urážlivé věci.... chystám se na něj podat trestní oznámení tak ať se bojí

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Hlad | pátek 30.9.2011 10:05 | karma článku: 19,16 | přečteno: 2059x