Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten pochvalný palec patřil pod komentář pana Boušeho.

A přečtení odkazů v tom blogu bych doporučil i mnoha komentátorům v této diskusi.

0 0
možnosti
IB

I36v77o 36B13o67u44š89e

6. 3. 2017 8:58

Autor by měl především číst svoje vlastní odkazy.;-D

1 0
možnosti
Foto

J29a67n 36H62i91n30k

6. 3. 2017 15:07

Smysl článku je upozornit na to, že univerzita odmítá z etických důvodů zkoumat, zda nejde o podvod. Je pravda, že v cizojazyčném zdroji uvádí nepřesnost v metodě nějakého subdodavatele. Ale podle mě je to jen výmluva, jak si to srovnat se svým svědomím. Jsem totiž přesvědčen, že univerzita může žádat i metody lépe fungující.

0 0
možnosti
Foto

Těm, kdo mínusovali mé komentáře, doporučuji přečíst články, na něž je odkazováno v blogu, zejména ten anglicky psaný.

0 0
možnosti
JR

J59a69r87a 64R91a21n53k

5. 3. 2017 19:33

The New Yorker je jeden z nejlepsich casopisu a je zde zajimavy clanek asi tyden stary o migraci deti, je to druha nejvetsi od WW2:

http://www.newyorker.com/magazine/2017/02/27/europes-child-refugee-crisis

0 0
možnosti
Foto

A že ty reportéry z "jednoho z nejlepších časopisů" netrklo, že nejstarší 12 letý syn šel za svým bratrem do Anglie. Nepíšou, že by šel za bratrem, co žije s otcem v Anglii, nebo něco podobného. Pokud je tento nejstarší syn dvanáctiletý, kolik je jeho bratrovi, co podle textu nejspíše žije sám v Anglii a jak se tam dostal? Tolik ke "kvalitě" časopisu, který nám tu jako svatou krávu kladete na oltář. Přestaňte se tu tak naivně klanět těmto, kdysi kvalitním, médiím.

Jistě je hrozné, že musí děti samy utíkat, jistě se tak děje a musíme jim pomáhat. Problém je však v tom, že až 34% "chlapců" v kategorii 14-18 let, vůbec dětmi nejsou. Na to ty opravdové děti nesmírně doplácejí. Chybí ochota zjišťovat věk těch, co se za děti prohlašují a naprosto nezbytné je takové podvodníky přísně trestat. Znáte ten příběh chlapce, co z legrace volal o pomoc před vlky, až na takové volání, lidé přestali reagovat? Nakonec chlapce vlci opravdu napadli, ale pomoci se nedovolal. Podobné je to i s dětskými migranty ve věkové kategorii 14-18 let. http://jaroslavptacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=579077

0 0
možnosti
MS

Zkoumat věk dětských migrantů je neetické, zato odebírat děti Bernavernetem z funkčních rodin etické je. Norsko spěje k sebedestrukci.

15 0
možnosti
Foto

Za neetické nepovažují testování samo o sobě, nýbrž jeho závažné důsledky vyplývající z nepřesnosti metody.

2 3
možnosti
DB

to není evropské to někdo někomu našeptává aby dosáhl rozpadu EU...protože se bojí EU...a jsou to USA...které mají strach, že by přestaly být silou číslo jedna ve světě..my jsme totiž silnější....mnohem silnější..než USA....a proto se jim hodí nás rozhádat v jakékoliv úrovni...a mají dobré psychology, kteří to s námi válejí jedna radost..........a my si obvykle sedneme na vějičku...vzájemné nenávisti....nepochopení a tak dále..........jak smutné....

0 6
možnosti
SS

Norsko neni v EU ...

2 0
možnosti
Foto

No, ona ta univerzita se na těch testech nechce po doběhnutí smlouvy dále podílet, protoze metoda tech testu je příliš nepřesná. Za neetické nepovažují testování samo o sobě, nýbrž jeho závažné důsledky vyplývající z nepřesnosti metody.

2 1
možnosti
JB

Těch metod je několik, která z nich je nepřesná? Univerzita si přece může vybrat, ostatně, co univerzita, to snad dělají lékaři, ne?

4 0
možnosti
RE

Státní mašinerie nastavená na "dobro" nebude přece hledět na nějaké "detaily" Škoda, že to ods.ala zrovna tak krásná země:(

3 0
možnosti
JR

J58a18r67a 69R82a30n15k

5. 3. 2017 19:37

Norove zde zijici, chodim nekdy tancovat do Norway house, pri diskusich o situaci v Evrope nijak nenarikaji, naopak, ekonomie je dobra a tesi se na dobrou penzi jednoho dne:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik