Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Ono už to zachází do takových absurdit, že někdo je muž a přitom se cítí být lesbickou ženou. Takže sice žije se ženou, ale chtěl by chodit na dámské WC a do dámských sprch.

V těchto případech by mě zajímalo, kde je ta hranice, kdy už takový člověk patří do péče psychologů či psychiatrů.

Tak mě někdy napadlo, kdybych se najednou cítil slepicí která se chystá snést vajíčko. V minulých dobách by takový člověk patřil do péče Chocholouška, dnes by se našli jedinci kteří by se dožadovali toho, že má pro něho být speciální WC s podestýlkou.

4 0
možnosti
SB

Kdybyste si cítil být slepicí, které hodlá snést vajíčko, možná by na vás šla napasovat ha Chocholouškova slova "stále kvoká, stále kvoká".

1 0
možnosti

na Slovensku to budou mít promyšlenější. Buď bude "henten ono taká", nebo "henta ono taký", nebo "hento ono taký", případně "hento ona taká"; možná i ještě komplikovanější, ale přesnější pojemnování.

3 0
možnosti
PB

..... říkala mi, že ji malej falus nevadí,- přesto bych byl rád, kdyby moja nová přítelkyně z Thajska neměla žádnej,- "ze"jo V !

4 0
možnosti
ZV

Z43u16z93a18n49a 53V29a88s60s

14. 12. 2016 14:22

Ja to nechápem. Aj keď sa transsexuálny muž nechá prerobiť na ženu, bude ženou. A naopak to platí rovnako. Nevznikne nejaké ďalšie tretie neidentifikovateľné čosi. Zdá sa, akoby časy keď stačilo pozrieť do gatí a človek mal jasno, sa končia. Teraz sa otázka príslušnosti k pohlaviu rieši akýmsi záhadným "cítením sa."

1 0
možnosti
IV

On to v češtině není problém, střední rod máme. Když se někomu bude líbit, aby se o něm říkalo "Ono šlo", je to jeho věc.

1 0
možnosti
Foto

J69a82n 81H14i12n41k

14. 12. 2016 14:05

Ten střední rod mají v angličtině taky, ten to by se úchylové cítili uraženi taky. Oni se potřebují zviditelnit bojem za novinky. Až jim to schválí, budou bojovat dál za další. Kvóty na transsexuály v parlamentu atd.

6 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik