Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzhledem k aktivite aktivistu a stavu te barabizny mi kombinace oblehani a ukecani zatim pripada tak akorat.

0 0
možnosti
Foto

Naši ústavní činitelé by se již měli začít klepat, protože až na střechu Hradu (příp. Poslanecké sněmovny či Senátu) vyleze terorista s bombou, bude mít jistotu, že z té střechy Policií ČR a ani URNA násilně sundán (natož pak třeba přímo sestřelen) NEBUDE, protože by se mohl při pádu zranit a z toho by potom měli policajti ale pěknou polízanici (a tak ho tam raději nechají sedět, ať si tam sedí třeba půl roku). :-/

10 0
možnosti
MH

No a nemůže být problém třeba v tom, že policii nepřivolal majitel pozemku, ale náhodní lidé okolo ? Protože pro majitele to je vloupání, nebo nedovolené vniknutí. Kdežto pro policii přivolanou lidmi v okolí to je tak, jak to policie komentuje.

0 2
možnosti
MK

Jó, policajt v USA, ten má nějakou autoritu. Policajt zde je vsem akorát pro smích. Dělají si to sami.

5 0
možnosti
Foto

Policajti v Americe mají ovšem kvůli tomu možná také skvěle organizovanou (a patřičně dobře honorovanou) spolupráci s místními pohřebními ústavy.

1 0
možnosti

Jo, plodů jak ..... o.:-)

1 0
možnosti
JF

Stát již neposkuteje prakticky nic, snaží se jen sedřít z lidí peníze, ať už daněmi nebo nesmyslnými pokutami a vybrané prostředky rozházet mezi své. Stát je nepřítel, je třeba proti němu bojovat, jakkoli, lží, švejkováním, ignorováním, jinak dotlačí lidi k mnohem horším prostředkům.

9 1
možnosti

Žádný imaginární stát, jde o konkrétní neschopné politiky, které tam stále někdo volí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik