Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenomže zapomínají na to, že každá akce vyvolává protiakci - a když se příliš tlačí na pilu, praskne... Není daleko doba, kdy se zase vše vrátí do normálu. Věřím, že lidstvu, ani to našemu západnímu, ještě nezakrněl pud sebezáchovy... Praha není celá Česká republika. (Žižka si uměl poradit). Jsem ráda, že nebydlím ve velkoměstě... :-/R^

0 0
možnosti
BV

>>Podle mě se jedná také o deviaci<<

Podle mě tento váš text také.

0 0
možnosti
BG

Po chvíli čtení jsem měl dojem, že se mě ten článek trochu i týká, ale naštěstí se tak nestalo, když píšete o deviantech a ne o homosexuálech. :-)

0 0
možnosti
Foto

J69a48n 13H58i70n74k

31. 7. 2019 0:10

Drtivá většina homosexuálů jsou slušní lidé, kteří nikoho nešikanují. O nich to skutečně není.

1 0
možnosti
JT

J69i23r49i 93T96i66c59h21y

30. 7. 2019 16:16

Uderil jste hrebik na hlavicku. Ty nejruznejsi male uchylky od normalu jiz zcela ovladly scenu zakonu, vyucovani, zurnalistiky a verejneho zivota v nekterych zemich "zapadu". Vas clanen nejen ze by tam nebyl otisten, ale vystavil byste se nebezpeci pohnani k tribunal lidskych prav pro sireni "nenavisti"

2 0
možnosti
ZH

Muž, který se cítí být lesbickou ženou je buďto vyčůránek, který se snaží dostat do postele blbky, které nemyslí, ale konají, nebo se současnému trendu brutálně vysmívá a soudními žalobami se pokouší ukázat na zvrácenost tohoto trendu. Tedy aspoň já bych to takto pojal, pokud bych se nudil. :-)

3 0
možnosti
SB

Z hlediska celospolečenské nebezpečnosti nelze srovnávat psychopaty a sexuální devianty na straně jedné s problémy spojenými s průnikem kultur a náboženství na straně druhé.

Brutální vrahové jako Olga Hepnarová (psychopat) nebo Jaroslav Papež (sexuální deviant) tady byli, jsou a budou, avšak nutno říci, že jejich podíl v populaci nemá tendenci nárůstu. S tím už lidská společnost žije po celou dobu své existence.

Když už občas někoho zavraždí, je to sice hrozné, ale z hlediska celospolečenského to nikdy nebude dosahovat takových čísel, aby to podkopávalo samotné principy fungování lidské společnosti.

Ale u problémů spojených s průnikem kultur bych netvrdil, že tam k žádnému nárůst nedochází a nadále docházet nebude. A netvrdil bych, že z celospolečenského hlediska to ty principy nikdy ohrožovat nebude.

Proto z hlediska nebezpečí pro společnost jako celek vidím mnohem větší nebezpečnost právě u těchto problémů.

1 0
možnosti