Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Máte úplnou pravdu, co se týká rozdílů v porodnosti a v důvodech. Tihle imigranti jsou ale flexibilní. Jakmile se ocitnou třeba v Německu, mají jen jedno, nebo 2 děti. Jakmile mají zajištěnou existenci, a je jedno jestli prací nebo soc. dávkama, chovají se jako my. Děti jsou drahé a jeden se musí tím vice omezovat, čím více dětí má. Porodnost třeba muslimských žen je v Německu 1,8. Vlastně taky vymírají, jen pomaleji. :-)

0 0
možnosti
Foto

J86a70n 83H38i75n96k

7. 11. 2016 12:01

To by byla dobrá zpráva, protože přelidněnost planety je hlavní problém. Mám obavu, že cílem vládců je populaci snížit (to bych se snažil na jejich místě taky), ale oni jako nástroj zvolili vyvolání problémů se záměrem, aby se to zvrhlo v genocidu.

0 0
možnosti
ZK

Někde jsem četl zkušenost bílého Jihoafričana, že my v Evropě jsme naivní v představě, že průměrný Afričan přistoupí na evropský pracovní rytmus. Ráno vstát, makat osm hodin, večer včas na kutě, aby se vše další den a dny opakovalo. Tak na to přistoupí tak maximálně deset procent migrantů, ti ostatní vám to hodí na hlavu. Co bude dělat těch devadesát procent? Asi děti, tím spíš, že to tak mají zažité a že evropský soc. systém to podporuje. Tu zkušenost už máme.

6 0
možnosti

R^ Přeposílám odkaz na blog Sašence Uhlové na její Fb. Je velká vítačka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1546x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik