Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J30a65r29a 64R98a88n82k

2. 1. 2018 8:07

Vim asi na co narazite, ale mohu Vas ujistit, ze pro nas zijici jinde, byly hruzne roky po 89. kdy ceske zachody byl des. Pani sice zmoulala muj kousek toaletniho papiru, na me prani, z bych si ho chtela utrhnout sama a ze by radeji mela jit uklidit zachody.....nejhorsi byly na Florenci.Rv a jeste se za to platilo.

0 1
možnosti
JS

Vzhledem k nebetyčné blbosti (korektnosti) EU nelze pojmenovat adresáty směrnice a proto školením musí projít i těch 90% dětí, které to nepotřebují a od malička vědí, že toaletní papír je lepší než prst.

3 0
možnosti
JR

J81a39n 59R92á71ž

31. 12. 2017 16:39

Když máme třetí pohlaví a Brusel vydá směrnici, že informace o čísle bot při objednávce z e-shopu je chráněný osobní údaj, tak proč se divit, že chtít ve škole používat toaletní papír nebo si dokonce umýt ruce po použití WC je považováno za nepřípustný zásah do soukromí studentů!

1 0
možnosti
VV

A je to dobre, nebo spatne ze o Tom ten Kölner Stadtanzeiger pise?

Podle mne je to lepe nez to zamest pod koberec a psat o problemech jinych.

1 1
možnosti

máte ve Vašem neue heimat pěknej švajnerai!

2 2
možnosti
JS

Vzhledem k tomu, že za peníze z EU mají být školeni barmani jak zabránit sexuálnímu násilí, doufám, že i u nás tento výcvik proběhne.

0 0
možnosti
BH

To je tak, když se nedbá dávného rčení: Čím víc se s hov... mažeš, tím víc se umažeš.

Absolutně to platí pro plaváčky...

4 0
možnosti
JS

Já to přísloví znám sice trochu jinak: "Čím víc se h.ovnem maluješ, tím víc smrdí", ale obsah je totožný. Zkrátka když něco smrdí, musí se to odstranit a nejen kolem toho kecat.

1 0
možnosti
MB

Jistě zahraničí ... , Ale já zase třeba mám víru v bezpečnostní rám pražského hradu - nutno eliminovat nebezpečí ! Stále mi to není jasné ! Bezpečnostní orgán říká - Mynář není důvěryhodný, prověrku tedy nedostal. Předpis říká - na kancléře prověrek netřeba. Služební zase říká - Úředník nemůže být zapleten s STB - ministr, nebo premiér může. Jsem zmaten, kdo pak vlastně prochází tím rámem ... ? :-)

4 2
možnosti
AR

Příspěvek skutečně k věci ;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik