Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nic ve zlém pane autore ale jak poznamenali níže jiná diskutéři, facebook vám často nabízí věci na základě rozboru vašich předchozích vyhledávání-je chytrý a nic nezapomíná;-)

2 0
možnosti

J80a56n 11Š69e48s80t16á85k

13. 12. 2018 11:25

No on totiž FB chce aby se všichni mezi sebou přátelili a tak o to víc klikali i na reklamy, takže všem neustále nabízí i přátele jejich přátel. Pokud jste tedy byl i přítelem své dcery, tak Vám nabízel její přátele taky. Jinak i kdybyste se ovšem ukliknul a nějakou o přátelství nechtěně požádal, tak by nebyl žádnej problém vše ihned zrušit. Jediným řešením by ovšem zřejmě bylo založit separátní FB jen pro nezletilé, prostě třeba tak jak mají nezletilci taneční kroužek kam nechodí dospělci, tak by byl podobnej FB. Je ovšem otázkou, jestli by o to měli nezletilci zájem. Takže asi nezbývá než si hlídat, koho nám FB nabízí, a neuklikávat se.:-)

1 0
možnosti
PH

Taky se mi nestalo, že by mi FB nabízel přátelství s někým nezletilým. FB filtruje stejně jako třeba Google zobrazovanou reklamu a "chová" se pouze na základě předchozího vyhledávání.

3 0
možnosti
Foto

To je zvláštní, mně nikdy Facebook spolužačky mojí dcery ani ze ZŠ ani ze SŠ do přátel nenabízel a nenabízí mi ani spolužačky mého syna.

2 0
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1546x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik