Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na Krajích se řeší především řízení kraje (kde postavit cest, jaké šoly...)-ne ideologie, ta se uplatňuje na celostátní úrovni.

Pro řízení jakéhokoliv celku pak jsou důležité i osobní vztahy-s někým kdo ostatní uráží, kdo nedrží slovo....prostě ostatní spolupracovat nechtějí.

0 0
možnosti
JH

Tak nějak to asi bude. Tihle antikoaličníci ovšem zapomínají na bumerangový efekt, nevidí si ani na špičku nosu.Je úplně jedno zda mají legitimaci ČSSD, Starostů, či ODS...

2 4
možnosti
Foto

A kdo to je podle vás antikoaličník? Člověk, který je proti koalicím? Takže ANO by vládlo bez koalice?8-o

2 1
možnosti
MD

Cesky clovek vetsinove neni az tak hloupy. Tedy ve srovnani se svym prumernym protejskem na planete Zemi. Chce to ale zapracovat na sve vlastni politicke vzdelanosti. Tam ma mezery. Pak tento lidem uz nikdy neda hlas.

1 0
možnosti
SN

:-).......JE to tak ! NEdej BOže, aby někdo zaběhnutým strukturám hleděl na prstíky. Bylo to fajn, nedopustíme aby nám to někdo kazil ! R^R^R^

0 2
možnosti
Foto

:-P......aneb, my chceme také k lizu;-O;-O;-O

1 0
možnosti
Foto

Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám.

Zdroj:http://hink.blog.idnes.cz

Nepatří mezi ty nelíbibé projevy také vytváření koalic:-)?

3 0
možnosti
Foto

J60a89n 69H54i14n86k

13. 10. 2016 8:07

Koukám, že tady zavádíte koutek pro jazyk český. Nepleťte si projevy jako vyjádření názoru a projevy nešvarů ve společnosti.

0 0
možnosti
JL

Pises dobre. Jeste to chce prispet necim, co by ten 'maglais' odstranilo. Mas nejakou myslenku? Tak ven s tim!!!!

0 0
možnosti
Foto

Jako "maglais" mi přijde spíš ten článek:-/

2 1
možnosti
  • Počet článků 122
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1546x
Vývojář softwaru, zastánce zdravého rozumu, slušné diskuse a svobody projevu. Odmítám jakékoli omezování nelíbivých projevů, neboť každý posluchač má právo takový projev neposlouchat, oponovat v diskusi, sám ho kometovat nebo zesměšnit, pokud se mluvčí nezesměšní sám. Nepublikuji žádnou pravdu, ale jen své názory, které se opírají o neúplné a často i nepravdivé informace. Psaní blogu jsem přerušil, protože se nemohu smířit s cenzurou.

Seznam rubrik