Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

WG se dosti nešťastně vyjádřila ... bílou herečku či moderátorku by to stálo existenci a její jméno by se ocitlo na černé (snad se to ještě může psát) listině. WG stáhnou na pouhé dva týdny z vysílání. To, myslím, vyjadřuje vše.

1 0
možnosti

Pani Goldberg se snazi vyjadrovat umelecky s ukazkou sve neznalosti svetove minulosti. Co je bile je pro ni rasisticke. To je jeji motto v poradu "The View".

Pri hodnoceni naporu "cernych" na dnesni spolecnost USA, je jasne viditelne vyuzivani urcitych okamziku v historii teto zeme. To ostatni je ukryto a nesmi se o tom mluvit. Je mnoho ukazek, jak se vyvoj cerneho obyvatelstva vyvijel a jak i dnes ten vyvoj pokracuje.

Pro obcany CR je nutno poukazat na nutnost studie Seveni Ameriky od roku 1619, kdy prvni "otroci " uzreli novy svet. A to nepoliticky pohled. Je to slozite a dnesni vyusteni v politickou demagogii to jen dotvrzuje. Ten vyrok pani W.G. je toho dukazem.

2 0
možnosti

Co vlastně řekla Whoopi Goldberg(ová)?

“Let’s be truthful, the Holocaust isn’t about race, it’s not. It’s about man’s inhumanity to man, that’s what it’s about. These are two groups of white people,” .

“You’re missing the point ... let’s talk about it for what it really is. It’s about how people treat each other. It’s a problem. It doesn’t matter if you’re black or white, Jews ... everybody eats each other.”

1 0
možnosti

Právě jde o ty "bílé lidi" - nelíbil se kontext.

0 0
možnosti
Foto

To slovo, kterým Adolf Hitler označil swing a další hudbu, mi připomíná slovo covidismus od našeho naštěstí už bývalého prezidenta.

0 5
možnosti

Srovnávat výroky jistého AH s výroky kteréhokoli dnešního našeho politika je nepatřičné a nevěcné. Navíc tím dáváte najevo, že jste to, co se dělo ve třicátých a čtyřicátých letech minulého století, vůbec nepochopil.

5 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik