Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hu.. obličej.

Jak pojmenujete člověka, který hledá chybu u jiných a u sebe nikdy (natož pak v první řadě)?

4 0
možnosti

Čím víc píšete, tím větší hámotiny to jsou. Nebylo by lepší zavřít klávesnici a vyrazit do přírody? :-P

2 3
možnosti

Vlajky vyvěšeny, stužky také tam, kde mají být, na klopách politiků. Kdo ví, jestli taková MPA vůbec tuší, proč zrovna žlutá a modrá.

1 0
možnosti

Ufňukaný ženský je určitou dobu možné chlacholit a jejich chování tolerovat. Ufnukanej chlap - to je kategorie mimo vesmír, ale občas se i v naší galaxii nějakej takovej objeví. S tím se nedá nic dělat. To se buď časem samo věkem utlumí, a pokud ne , budiž takovej všem chlapům příkladem, jak prostě ne.

2 5
možnosti

Pane Valičku, když už se tak kočkujeme, tak chvilku rozumně - četl jsem kdysi už dávno rozhovor s Vaším přítelem a tam zmínil, že dokončujete knihu a budete ji na internetu vydávat. Kde bych ji našel? Rád bych si ji přečetl.

0 0
možnosti

Jestli vás tolik trápí ty šibenice, tak ty jsou doménou chcípáků ze psa, kde spolupředseda Jiří Janeček je regulérní obhájce Putina. Zdejší blogeři, kteří omlouvali, nebo zlehčovali šibenice včera zlehčovali a zdůvodňovali invazi a někteří pokračují dodnes. Můžete si to ověřit.

Pokud vás trápí ta nepluralita názorů a slovní udupávání menšiny, tak v Rusku jsou regulérně zakázány protiválečné demonstrace pod tvrdými tresty. Píšu to proto, že život není fér. Ani v Rusku, ani v Ukrajině. Takže hrát si ufňukaně na to, že život není fér ani v ČR je komedie dítěte, které si chce něco vyřvat a neví, kdy má mlčet.

To je problém všech, nejen vás. Váš problém je chorobná touha provokovat i když dnešek není na provokace stavěný. Na pohřbu se taky mlčí a truchlí a nezve se vdova k tanci.

4 0
možnosti
Foto

A jakou vlajku jste ráčil vyvěsit na Vaši tramvaj?

A nebo berete jako pan president zpátečku a zpět do vozovny? :-P

3 0
možnosti

Pane Dvořáku, já vidím, že dneska nejste ve formě, ale fotografii, kterou vidíte v článku, to je moje tramvaj.

2 0
možnosti
Foto

Všichni řidiči PID jsou v pozoru a karmují;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Tak tohle je hloupé i na Vás...

1 0
možnosti

..... tak ještě zrobit summit ve vozovně a "dokonáno jest"!,- převládají emoce, přemrštěnej patos, silný slova a ubohý politický proklamace!,- nakonec čemu se divit ?!,- uceleně, fakticky, s rozvahou a nadhledem komentovat počátek války zvládá málokdo!,- je to čerstvý,- převládá chaos, oboustranná propaganda - vlivová mediální opatření, situace se mění každou minutu,- ....... a o "jednotném" postoji mezinárodních společenství se snad nemusíme vůůůbec bavit!,- vlajky na šalině to zoufalství "odezdikezdizmuEU" jen umocňují!

0 0
možnosti

...neboli žvaníte jako my všichni tady. Udělal jste snad něco víc než diskutéři? Pokud ano, zajímalo by mě, kdy si zabalíte uzlík a vyjedete na Ukrajinu.

5 0
možnosti

Ale my si nerozumíme - já právě očekávám, že ti, co několik dnů píší proti mně, jsou již v autobuse směr východ. Já neslibuji hory doly jako oni.

4 0
možnosti

Zjednodusene ohodnoceno:

Hodne nepovedena imitace Karla Trcalka.

3 1
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik