Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a příště třeba napište, jak se k cyklistům chovají řidiči.

0 0
možnosti
Foto

Denně chodím po náplavce v Praze a mohu Vám říci, že takové prasárny jaké předvádějí cyklisté tam, jsem ještě nikde nezažil. Každý den děkuji Bohu za svých poctivých sto třicet kilo a postavu ve tvaru Cheopsovy pyramidy, to si potom cyklisté kolizi pořádně rozmyslí a raději mě za zuřivého cinkání objedou. Předesílám, že na tu legrační, půl metru širokou stezičku, jsem jim ještě nikdy nešlápl.

3 0
možnosti
MS

Tak ona je pravda, že hroši nemají na cyklostezce co dělat. ;-D

0 0
možnosti
PM

Vždycky říkám,že po chodníku jezdí "nesvéprávní"-děti,hooodně staří senioři(dle osobní zkušenosti často nahluchlí,slabozrací,což vylučuje zodpovědné provozování "vozidla") a slabomyslní(dementní) občané.Takže cyklisti,kteří si zkracujete cestu po chodníku kličkováním mezi chodci,pokud nejste senioři(s výše popsanými vlastnostmi) anebo malé děti,pak spadáte do třetí kategorie:-P.Tolik k cyklistům na chodníku,kteří ohrožují mě a mé děti.

4 1
možnosti
JP

a nahluchli a slabozraci seniori muzou po chodniku i dzipem ? kdyz uz teda na kole jako jo ...

1 0
možnosti
MM

Máte pravdu - proto si myslím, že by česká a moravská města měla více podporovat budování infrastruktury pro cyklisty, tak aby byly v bezpečí nejen cyklisté, ale i chodci a řidiči.. Bohužel sebelepší cyklotrasa, chodík, dálnice.. z nás slušnější lidi neudělá, ale aspoň se nazvázej nepozabíjíme..

4 3
možnosti
KJ

K78a52r49e47l 48J79u15l68i89š

16. 8. 2013 16:32

Navrhuji daleko levnější řešení - dodržovat dopravní předpisy na obou stranách, Fungovalo to tu takhle mnoho desetiletí, tak proč najednou ne? Jenom si vezměte, kolik policejních kontrolních akcí, typicky proti alkoholu u řidiče a nevyhovujícímu tech. stavu vozidel proběhlo cíleně na motoristy a kolik cíleně na cyklisty. A o trestech nemluvě - motoristé to dostanou vždycky "na tvrdku", zatimco cyklistům se to tak nějak preventivně ... todlecto .. vlastně odpustí.

4 0
možnosti
FV

Cyklisté jsou cikáni našich silnic a chodníků. Také tak nepřizpůsobiví a vše jim projde ;-€

9 8
možnosti
Foto

R^zrovna tuhle na procházce jsem o tom samém přemýšlela: Byli jsme u Hostivařský přehrady a podél celé vody je cyklostezka. To, že tam nemůžete pustit ruku dítěte, páč tam svištěj pošuci tak rychle, že když se jich leknu, jsou už dest metrů přede mnou je poměrně otravný...Celá procházka byla o nervy a tak jsem vyčerpaně klesla u stánku s pivem, abych se uklidnila. Neuklidnila, protože tam byli pejskaři a já musela hlídat, aby mé dítě nedalo podnět nějakýmu hafanovi a ten po něm neskočil...Tak sem si těch piv zkusila dát víc, jestli mi to třeba nebude jedno...Nebylo....Jestli já nejsem nesnášenlivá..:-).

6 3
možnosti
JM

Tady to lidi vidíte ;-D

Na CYKLOstezce jsou CYKListi nežádoucí, protože si všichni myslí, že se cyklostezky staví pro pejskaře, maminy s kočárky a taky aby si měly děti kde dělat bábovičky!

Hezky jste to napsala R^

7 2
možnosti
JH

Pájo Pájo…tys tomu teda dal…takže jeden ehm cyklista ujede od dopravní nehody a  hned všechny ostatní bys chtěl srážet…jj takže to by se měli pobít všichni řidiči když někde nějakej odjede od nehody? Proboha to je zas myšlení dítěte  z mateřský školky….

2 1
možnosti
PH

Honzíku, Honzíku, no, mateřskou školku jsem absolvoval s červeným diplomem, takže si nestěžuju - ale psal jsem, že to není jediná nehoda, že jich je víc, že při nich jsou zranění, občas někdo umře, a osobně si myslím, že pokud někdo způsobí svým nesvéprávným chováním, je něco špatně a mělo by se s tím něco dělat. Ono se vždycky říkalo oko za oko, zub za zub - možná až Vás "cyklista" sundá, nebo nedej bože, nedej , Vaše děcko, přehodnotíte i svoji mateřskou školku.

3 1
možnosti
EN

No,snad moc nevycházíte mezi lidi a když tak  v doprovodu statného ošetřovatele...

Tolik nenávisti proti někomu hypotetickému se jen tak nevidí...

8-o

4 3
možnosti
PC

hypotetickeho? doporucuju v praze naplavku mezi vytoni a palackeho namesti. Takova koncentrace cyklisticke arogance na jednom miste v praze asi nikde jinde neni.

2 2
možnosti
JF

J52a70n 38F71r82o12l84í69k

16. 8. 2013 14:06

A všem co argumentují Holandskem bych rád připomenul, že cyklostezky ve městech často vznikají zasypáváním kanálů, které dříve sloužily pro přepravu zboží. Ve městech ČR ovšem není co zasypávat a Marie Terezie s cyklostezkami nepočítala.

2 0
možnosti
JD

ona ale nepočítala ani s kamiony

3 0
možnosti
MS

Tím závěrem a "přáním" jste svůj příspěvek dokonale pohřbil, to se musí nechat.

2 0
možnosti
PH

Pohřbívat se bude, a je sakra škoda, že to není jenom článek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik