Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

mnoho povyku pro nic-když budeme chtít laškovat tak nám v tom žádné smlouvy a nařízení nezabrání;-)vše je o lidech a jejich přístupuR^přesto paleček a karma

0 0
možnosti
PH

No jo, ale musí chtít laškovat obě strany - to abychom začali nosit na zádech nějaké nápisy, aby se to poznalo, že chceme laškovat.

0 0
možnosti
EK

Strach má velké oči.

0 0
možnosti
PH

Což ale neznamená, že vůbec není.

0 0
možnosti
JS

Někdy se člověk nestíhá divit, koho, kdy, jak a čím popudí aniž by tušil. Avšak slízne si to děj se co děj...

Smutné pousmání.

0 0
možnosti
PH

Ale jen se pousmějte vesele, to Vám sluší víc. Sice se tohle už tak trochu děje, ale my zase víme, jak moc je zajímavé sledovat, jak blbci manévrují.

0 0
možnosti
VS

"Nejen že nemůžu říct ženě, že je pěkná – to je přímo na špagát, v lepším případě na kastraci, ale já už ani nemůžu říct ženě, že je žena."

A jakto, že nemůžete? Kdo vám to zakazuje? Co vám hrozí?

0 4
možnosti
PH

Co hrozí - vemte si příklad s čehosi, co se deje ve Velké Británii, tam údajně končí oslovení v metru "ladies ang gentlemen - protože je to neadekvátní oslovení. Bude se říkat everyone. skutečně se chystá, že oslovení žena nebo muž je skutečně neadekvátní taky. Jak jsem napsal, v dnešní době může muže to muž urážet.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
PH

A já děkuji, a chytám se za sukýnku a dělám pukrle.

0 0
možnosti
Foto

J18a68n 76P32r13a69ž71á65k

15. 11. 2018 20:06

R^Pane Princezno Tyristorko, já bych od Vás v tramvaji ani pustit sednout nechtěl, neb nevím, co bych si za tím řídícím pultíkem počal:-);-D

2 0
možnosti
PH

A víte, že se to už skoro málem stalo - před lety, při povodních. Jedna paní si u Bílé Labutě stěžovala, že je plná tramvaj a nemá si kam sednout - a co si myslíte, že jsem jí nabídl já?

4 0
možnosti
PK

no. když delfini mají mít volební právo,tak pak můj pejsan do senátu;-D

1 0
možnosti
PH

A jak by se dobře žilo - sice by se to tam chvilku poštěkalo, ale pak by se zase udělal klid. Akorát nám lidu by už asi nezůstaly ani ty kosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik