Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J49i62r22i 56T75o97m98a33s

16. 7. 2020 6:52

Komunistická ideologie je pro společnost zničující. Vede ji k úpadku jak ekonomickému tak morálnímu. Ten systém byl natolik propracovaný, že postavil proti sobě jednotlivé lidi, kteří páchali zlo, byť by za normálního stavu to nikdy neudělali. Navíc natolik pokřivil lidské vnímání světa svou propracovanou propagandou, že někteří stále si myslí, že to byla lepší společnost, dokonce i někteří, co byli tehdy perzekuováni, dnes se ho snaží omlouvat a zlehčovat a dokonce vidí morálně výše lidi, co ho vedli a neopustili ani po jeho pádu. Stihl namočit do s..č.k skoro každého dospělého člověka, aby nesl spoluvinu. Přesvědčený komunista je spolustvořitel tohoto zla, kariérní komunista jen jeho produkt. Přesvědčený komunista nepotřebuje v životě nic, jen dosáhnout cíle ovládat společnost, kariérní komunista je jen morálně slabý člověk. Ten pán, o kterém se tady píše, patřil k těm prvním.

5 1
možnosti
Foto

Háček spočívá v tom, že s přesvědčeným komunistou se domluvíte snadněji, než s komunistou kariérním, který je vám schopen kdykoliv vrazit nůž do zad.

5 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti
Foto

Jak mi přesvědčený komunista dokáže, že existuje proletariát a dělnická třída, když proletáře a dělníka nevidět. Jak mi a sám sobě tedy dokáže správnost vidění světa Proletáři všech zemí spojte se. Přesvědčeného komunistu lze snadno ukecat tím, že převezmu jeho vidění světa.

Marx tvrdil, že mu jde o společnost volného času. Tedy komunismus už máme. A proto komunisty nepotřebujeme.

A pokud jde někomu o vlastní prospěch, jde o buržuje.

3 0
možnosti
ZH

Proč bych měl přebírat komunistické vidění světa? Já nic takového nechci. Přesvědčený komunista se tímto dostává do situace, ve které se stávám jeho nepřítelem, kterého je třeba zlikvidovat. Nepřítelem se stávám z ideologických důvodů zavedených komunistickým učením, tedy z jeho strany. Proto není možné se s někým takovým domluvit.

2 0
možnosti
Foto

Když někoho zlikvidujete, tak pouze ostatní i toho likvidovaného toliko přesvědčíte, že ideály, v jejichž jménu umírá, tak jsou zatraceně morální. Nic nepřesvědčilo svět více o správnosti komunistických ideí než Zeď komunardů v Paříží. Je to paradox, ale právě pro komunistické učení platí, že je třeba se držet jako oko v hlavě zásady obsažené v Základní listině práv a svobod, že lidský život je hoden ochrany i před narozením. A pak vám nezbývá nic jiného, že každého komunistu ukecat. Zvláště proto, že ten komunismus v jisté rovině funguje a snad nikdo by nechtěl měnit. Dýcháte podle potřeb a možností, pak jste sám komunistou.

0 2
možnosti
ZH

No, víte, já nechci, aby mě nějací komouši ve jménu svých ideálů vraždili. Ani nechci, aby mě omezovali ve svobodě vlastnictví, pohybu a projevu. A už vůbec si nepřeju, aby mě kdokoliv označoval za komunistu. Vaše vidění světa je zvrácené, protože komouši listinu základních práv a svobod naopak zcela popírají.

3 0
možnosti
ZZ

Za Jakeše už moc přesvědčených komunistů nebylo. Byl to jeden karierista vedle druhýho - skoro jako teď ve vrcholných pozicích státní správy u nás.

;-D;-D

2 0
možnosti
SL

Dostat se až na vrchol komunistického řetězce (myslím personálně) znamená velkou obratnost a ne zrovna morálně poctivého člověka. Udržet ostatní "soudruhy", co se tlačí na jeho místo se nedá poctivým způsobem.

A při cestě k moci (a jejím udržení) takový člověk ztratí veškeré zábrany.

To bylo za všech režimů (i po listopadu).

A to, že ho považujete za přesvědčeného ;-D;-D;-D - to je prostě jeho perfektní herecký výkon nebo nastupující demence (jeho). Pokud by byl skutečně přesvědčený, tak by musel být lidská zrůda stejně jako Lenin nebo Stalin :-P.

Jejich necitelnost k osudům jinak smýšlejících lidí je zarážející !!!

0 0
možnosti
SL

Doporučuji pana Jakeše nechat spát (neoslavovat, nepřipomínat).

Byl to obyčejný člověk a ti dělají na životní cestě chyby ...

0 0
možnosti