Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přeju vám, pane Hewlite, krásný nový rok, příjemné cestující jako jsem já, hodně zdraví, lásky a spolehlivé tramvaje. Ze všech dopravních prostředků mám tramvaje nejraději

https://denikceskebabicky.wordpress.com/2010/03/12/patek-12-3-2010-%e2%80%93-nejlevnejsi-a-nejbohatsi-cestovka/

0 0
možnosti

Ahoj Pavle, díky za krásnej příspěvek!

Já mám podobný zážitek z doby, kdy jsem působil jako vlakvedoucí na ČSD, kdy se mi dva "klienti" (tehdy to byli jen cestující...) podobně spustili v jednom kupé mezinárodního rychlíku.

Problém byl v tom, že slečně se to zjevně líbilo a ač byla hluboká noc, dávala to akusticky velmi výrazně najevo. Oslovili mne tehdy cestující ze dvou sousedních kupé, tedy jsem to musel řešit.

Zastavili jsme tehdy v Havlíčkově Brodě, naštěstí pro ty dva mladé skoro o deset minut dřív, než určoval jízdní řád, musel se "evakuovat" celý vagón, posunovači ve stanici ho následně vyřadili ze soupravy (musel projít dezinfekcí), abychom mohli pokračovat dál. Takové byly předpisy.

Ti mladí to tehdy zaplatili - nevím, kolik stojí nebo stála dezinfekce drážního vozu, ale za minutu zpoždění se tehdy platila pokuta 10,- Kčs. Za čtvrt hodiny zpoždění, s nímž jsme tehdy z Havlbrodu odjížděli, to bylo sto padesát korun - a to by v hotelu, do něhož by se uchýlili, v té době nezaplatili.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik