Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Víte, já vás zaregistroval před časem, když jste se málem podělal z tramvaje, která měla duhovou vlaječku. A ten první dojem z vás pořád trvá... :-)

5 0
možnosti
AT

Záměna příčiny a následku?

1 0
možnosti
Foto

Přiznávám, nedočetl jsem.

1 0
možnosti
Foto

Už jsem Vám radil: překovejte tanky na tramvaje. Aspoň se trochu zaměstnáte a nebudete tu vylévat jakési překvašené pokusy o myšlenky.

12 0
možnosti
KK

Koukám, že skoro nikdo nic nepochopil. I tak zasloužená karma. R^

3 3
možnosti
KT

Karma, dnešní Putinovo Rusko jste ve svém článku vystihl geniálně!!

2 0
možnosti
VH

V čem jedete, vlastní pěstirna, nebo to kupujete? Rv

7 0
možnosti
KT

To možná ne, může to taky být zbytnělé ego velkosti většího mastodonta.

2 0
možnosti
Foto

Řekněme to narovinu. Někdo má problém jako vrata s ženskými, a proto dělá nejednou slizké narážky, v diskuzích uráží oproti sobě šmrncovní gaye a menšiny, jak to jen jde, lascivnost a bodrost jako znak. Pokud má někdo problém vplout do vod populace větších rozhledů, já znám i vzdělané tramvajáky...ne že ne, přiřadí se tedy do proudu jednodušších, tam bude hvězdou, tam stačí psát jako ekvilibrista a hned je tam zajímavý jako ten, kdo má místo sirek zapalovač. Komu se nedaří uznání a on by ale tolik tolik ta celá léta strašně chtěl, nahazuje pak manipulačně housle, aby jedno oko nezůstalo suché. Přitom by stačilo tak málo...Třeba se konecně trochu učesat, nahodit imidž a styl chlapa ve všem a ne básnířky s korálky nad kotníky a dostat se z komplexů, neb svět je dál a bohužel se u nemohoucích zneuznaných Hewlitů nezastavuje. Smiřte se s tím.

8 1
možnosti
MS

Ahoj Radko. Chtěl jsem vám napsat, ale znáte to. Zaracha na tři hodiny, takže jsem ani nestihnul napsat Karlovi Ábelovskému za jeho úžasná slova o bolševické svoloči. Tak jsem aspoň stihnul dát teda to plus, k té výzvě adminům.

Nevadí. Pravidla jsou pravidla, se kterými jsem souhlasil a mě aspoň těší, že ta bolševická svoloč může být v bezpečí pouze v internetovém prostoru, protože v reálném prostoru většinu těch kravin ani neřeknou. Tak ať si ten prostor užijí dokud můžou.

4 0
možnosti
Foto

J26a45n 90Š42i73k

24. 2. 2022 17:52

Prvoplánově bych mohl napsat, že Vám nerozumím. Ale rozumím. Bohužel.

10 0
možnosti
MS

A víte co těší mě? Ten falešný pocit bezpečí, který má rudá úderka na blogu IDnes. Těší mě, že je to pouze tenhle (případně jiný internetový prostor), kde se můžou poplácat jaké blbosti mohou bez skrupulí napsat. Většinu těch internetových blbostí stejně v reálu neřeknou ze strachu, že by dostali po hubě. Ale tady je to jiné. Takové bezpečné a nefyzické. Ovšem jen do doby, než se Ukrajina stane i v ČR. To pak ten pocit bezpečí za počítačem rychle zmizí a nahradí ho pocit, kdy přímo za ním někdo přijde a odvede na šibenici, kterou si dotyčný tak fantazíroval jako prostředek občanské neposlušnosti. To zase miluju já a to mě těší.

7 0
možnosti
PH

Vám odpovím. Tenhle článek není o válce, není o Ukrajině, je o těch chudácích, co se dneska vrhli na paní Lhotskou. Mně je to jejich blábolení jedno, a taky to na odpovědích vidíte. Co oni z mé strany berou jako provokaci, je z jejich naprosto v pořádku. Jsou to pokrytci, a jsou to hlavně srabi - ale o tom přesně píšete, byť s trochu jiným směřováním. Mají bezpečí psaní. Nic víc - stejně tak jejich bojovné řeči skončí jen u počítače a nic řešit nikam nepůjdou.

3 7
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik