Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

„Prosba k prostředkům masové dezinformace USA a Británie, k Bloombergu, The New York Times, The Sun a dalším – oznamte nám harmonogram našich invazí na příští rok. Ráda bych si naplánovala dovolenou,“ napsala jedovatě Zacharovová na svém účtu na kanálu Telegram.

V termínech, kdy mají být údajné útoky podniknuty, musí reagovat a nemůže odjet.

;-DR^

0 0
možnosti
ZZ

Když slyším vyjádření našich vládních politiků - tak to vypadá, jako bychom už 2 měsíce opravdu bojovali.

;-(

0 0
možnosti
KT

My co jsme zažili 68 ve věku už vnímajícím realitu, víme své.

2 0
možnosti
RE

Podle mého má Rus tu smůlu, že v 68 operoval zrovna u nás. Zatímco "GreenGo" mezitím páchal podobné zvěrstvo v mnoha dalších zemích(a taky tam dodnes takto na něj volají), jež nám byly uplně šumafuk. Stejně, jako by nám byl Rus, pokud by operoval někde jinde.

2 1
možnosti
VH

Pavle zážitky z dopravy vám sedí, tohle prosím ne! Žádný přímý soused Ruska nemůže klidně spát. Pobaltské státy jsou samostatné jen díky členství v NATO. Pokud by nebyli členy, už by tam ta verbež dávno vstoupila...Rv

5 2
možnosti
JJ

I vy pátá kolono! To jste si dovolil dost.;-D;-D Diskuzi jsem ještě nečetl, ale soudím, že jste to od "osvícených", s tím jediným správným názorem, pěkně schytal. Kolik vám za to ten Putin platí?!;-)

0 0
možnosti
Foto

... existují povahy, kterým nikdo nic platit nemusí, ony samy dobře vědí, co se očekává - a podle toho jednají;-)

2 0
možnosti
Foto

Nahlédla jsem do diskuze pod Vaším předešlým článkem. Nerada někoho soudím, ale u paní RK mně to nedá. Její komentáře jsou naprosto šílené, takové zde asi nemají konkurenci. Panu Zieglerovi se člověk aspoň zasměje (pardon, pane Zieglere), ale u změti paní RK může člověk jen nevěřícně zírat, znovu a znovu, nezměnila se.

8 2
možnosti
JG

Já myslím, že už si každý zvykl na to, že to tu v diskuzích má jako terapii - někde si ty mindráky vytloukat musí než skončí v blázinci

4 0
možnosti
Foto

Už, zas. Nekňourej, Pawle. ;-) Ptáš se v textu "Proč, proč, proč" - protože takový jako ty, by hned hulákali, jak je NATO a USA agresor, jak chtějí válku, jak chtějí zničit Rusko, a kdo ví, co všechno byste si ty a tobě podobní (to je pro Juru) vymyslili. ;-DRv

2 7
možnosti
JD

Ty a tobě podobní. Proč neustále používáš takovou ubohost? Proč máš neustále potřebu lidi škatulkovat? Proč se pokoušíš svůj zpackaný život opravit zde v diskuzích? Agresor, Nato, USA, Rusko, válka, smrt! Proč zde kňučíš jako zmoklej pes? Proč viníš vždy jen druhé?

2 1
možnosti
DR

"Doba nám ukázala, že máme věřit médiím a jejich hlasu..."

Bohužel máte pravdu. Naštěstí ovšem zdaleka ne všichni se těmi mediálními hloupostmi nechají ohlupovat.

Jinak precizně napsáno, jasná karma. R^

7 1
možnosti
VV

Bohuzel.

Ale ti co nejsou odkazani jen na Remote control si umeji ta media bez hlouposti vybrat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik