Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J79a42n 94F17r21o13l62í24k

2. 10. 2014 13:55

Ze všech těch charitativních pořadů se mě líbila jen Světluška a decentní vánoční akce s Táňou Fišerovou a Janem Kačerem. Světlušku ČT zařízla a nahradila jí touto příšernou šarádou. Vydržel jsem se dívat jen pár minut.

2 0
možnosti
LK

Ten vánoční koncert Kačer - Fišerová je vynikající, velmi nevtíravý a pohodový

0 0
možnosti
Foto

Já už jsem došla tak daleko, že se na TV nedívám vůbec...

0 0
možnosti
JL

Tak to jsem naštěstí neviděl. Možná, když vás zajímají autisti, tak jim něco nadělte a na české rádobyhumoristy se nedívejte. R^

3 0
možnosti
PH

Vybral jsem si jinou instituci, kam přispívám.

1 0
možnosti
TK

Poradím vám jednoduché řešení. Přestaňte sledovat televizi. Je to jen hromada manipulativních sra...k proložená ještě sra....vitějšími reklamami , kterou vám předhazují vaši loutkovodiči. I když jste dostatečně inteligetní, abyste se vyznal v tom, co je blábol a co ne, tak je to stejně jen plýtvání časem. Procento užitečných informací je v tom balastu nula nula nic.

Z osobní zkušenosti vám mohu říct, že není potřeba se toho bát. Je to podle všeho mnohem snažší, než přestat kouřit, nebo pít. Stačí překonat jen pár dní abstinenčních příznaků a už po pár týdnech vymanění se z vlivu tohoto média zjistíte, že vám TV vůbec nechybí. Takže není ani nutné vyhazovat TV z domu. Není to lákadlo, bez kterého se nedá vydržet. Naopak, klidně ji ještě ze zvyku občas pustíte, proklikáte kanály a znechuceně si řeknete "Jak u tohoto jsem mohl vydržet sedět?" Osobně si živě pustím už jen sem tam nějaký dokumentární film a jinak jen třeba o svátcích nějaký nějaký nahraný oblíbený film ze své filmotéky.;-)

9 0
možnosti
IK

Dobrý den,

jen k úvodu Vašeho článku: stát přispívá na charitu, ne že ne. Už tento pořad je financován z peněz daňových poplatníků. Dále všechny dary podniků a organizaci částečně nebo zcela patřících státu, dary podniků (např. velkých stavebních firem) které žijí prakticky jen ze státních zakázek a samozřejmě příspěvky, dotace, granty apod., které všelijaké charitativní, obecně prospěšné a neziskové organizace od státu čerpají.

Pokud jde o úroveň pořadu, neviděla jsem ho, ale nedělám si iluze, kdysi jsem se pokusila dívat na jakýsi pořad tohoto typu (byl tam maskot kuřete) a to mi stačilo provždy.

3 0
možnosti
JH

J37a98n 73H70a73v84l79i34n51a

29. 9. 2014 10:26

spravna poznamka....kolik asi stal ten porad? Mohli ty penize rovnou dat a misto toho pouste klipy pred jinymi porady (takove to Sponzor programu je.....ackoliv oficialne reklama v CT neni, to je taky pekny podvod)

3 0
možnosti
LZ

Navrhuji toto: ať se před příští charitativní akcí tohoto typu vezme očekávaná suma zdravotní pojišťovnám z nákladů na provoz a odměny. Poté se uspořádá charitativní akce na získání těchto peněz pro zdravotní pojišťovny.

4 0
možnosti
TT

Já k tomu mám tenhle argument: Jaký přispívání na x skupinu nemocnéch? Jaký přispívání na elektrický kolečkový křeslo pro nebožáka xy? - Od čeho je to drahé zdravotní pojištění?

Totéž platí analogově pro příspěvky na sociální pomoc. Všichni odevzdávají víc než dost. Proč mají dávat ještě něco navíc, protože to údajně nestačí? :-/

8 0
možnosti
LZ

K příspěvku p. Tatíčka - očekávám, že první reakce řady lidí je, že že tento člověk nemá sociální cítění a že takto bychom se chovat neměli. Ale uvědomme si fakt, že vybrané peníze za ZP přerozdělují jiní anonymní lidé nejspíše tak, že v první řadě uspokojují vlastní potřeby a potřeby těch, co nejvíc křičí, a teprve pak jdou tyto peníze na ten účel, na který byly (zákonem) vybrány. A tyto lidi není vidět.

6 0
možnosti
KT

Osobně nemohu k tématu nic přičinit, protože jsem pořad neviděla a podobný ani neuvidím. Humor příliš změnil svou tvář a dávno mě přestal bavit. Trochu mě ale zarazil výraz žebrárna, dole v diskusi, i když při úvodních autorových slovech v článku, to asi bylo míněno jinak. Kolem uspořádání nějaké akce je taky dost práce a vyžaduje to nějaký čas. Nemyslím si ale, že má všechno zařídit stát, zdá se mi že cílená pomoc jednotlivců je nějak přirozenější a hlavně dobrovolná. Léčbu a důchody by mělo řešit regulérní pojištění, a ne skrytá daň a jiné potřeby lze řešit různými legislativními a daňovými nástroji.

2 2
možnosti
PH

Emoce podobné téma někdy vyvolá - a já se nebráním žádnému pohledu a názoru na věc. Jistě, práce kolem takových projektů je mnoho, ale pořád si myslím, že právě u takovéto akce by se měli zapojit profesionálové, kteří vědí, co lidi chtějí, a co je baví, a podle toho si pak lze vybírat publikum a případné dobrovolné dárce.

1 0
možnosti
AF

Tím, že jste nesledoval Babovřesky, jste o nic nepřišel. Troška natočil už hodně blbostí, ale to, co předvedl v Babovřeskách je zkouška toho, co si ještě nechá divák za svoje peníze líbit (skutečně za svoje, protože ti nešťastníci, co mají UPC, platí poplatek českému filmu, stejně jako diváci v kinech).

7 0
možnosti
PH

Víte, Troškovy filmy mají za posledních patnáct let takový podiný osud. Většina víme, že je to kravina, ale taková ta odpočinková - vyjádřil jsem se k  tomu v blogu s názvem Tajný fenomen jménam Kameňák.

5 0
možnosti
JH

J57a30n 51H18l15e73d87í47k

28. 9. 2014 15:59

všichni humoristé jsou v ČR bez zaměstnání, Sobota,Izer,Hezucký, Mladý, Náhlovský,  Krampol, Mládek a nebo mrtví Šimek, Holzmann, Dvořák Vlad., -- teď roli klaunů převzali trapní politici, slibující ráj a blahobyt a to bez práce a námahy, což u ekonomů vyvolává salvy smíchu, u jiných odvoz houkačkou. Humor zde umřel, byl nahrazen obdivem k Putinovi, fotbalistům a sexu. Dnes hudba nezná melodii, přátelství ryzost, básně rým a děti šťastnou hetero--rodinu. Za kladný a vřelý stav k národu se dnes trestá a zavírá, zatím se nevěsí, i když mnozí se těší, že se brzy vrátí jejich funkce, moc a uznání z Orientu.

11 1
možnosti
PH

Na tohle lze říct jenom, že je to smutná pravda.

3 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik