Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Taj válka hesel? Nějak jste se odmlčel. Proč nenapíšete další přiblblý článek jak se nic neděje?

0 0
možnosti
Foto

A my překováme tanky na tramvaje! ;-(

0 1
možnosti
ZZ

A na nic chytřejšího se už nezmůžete, nebo zůstanete navždy věren těmto svým rádoby humorným výkřikům ?

:-P

0 1
možnosti
Foto

... vy nezhatíte vůbec nic, Pawle;-) natož rusům;-D

1 1
možnosti
ZZ

On o to ani neusiluje.

Navíc díky Jurečkovi bude chov vepřů v ČR asi zcela zlikvidován.

;-)

0 0
možnosti
JF

Kdo chce útočit s nadějí na vítězství, musí převyšovat obránce cca 3:1, to se dozvíte v každé válečné literatuře. To sebou musí krvelační/válkychtiví Amící/NATOisti sakra hodit, aby přisunuli na hranice Ruska potřebných 450.000 žoldáků, kterými by převýšili těch 150.000 obránců míru, co tam zatím mají Rusové ... ale jak to tak vypadá, se současným tempem to stihnou imprjiálisti tak za tři čtyři roky ... inu jsou to slabčáci, Amíci už nejsou těmi s klackem, co bývali! Vytáhněte si tramvajácké své kalhoty hore, k vodě je z USA i NATO daleko ... ;-)

4 1
možnosti
ZZ

Zajímavé je ovšem, že sám Ukrajinský prezident ještě před 10 dny tvrdil, že CIA silně přehání a zbytečně vyhrocuje situaci, protože celkový počet ruských vojáků ve vzdálenosti více než 100 km od Ukrajinské hranice nepřekračuje počet 35.000 vojáků.

;-D

1 1
možnosti
JZ

Inu tramvajáci by měli raději řídit tramvaje. :-)

5 3
možnosti
Foto

Omlouvám se, uklikl jsem se. Chtěl jsem kliknout na mínus.

1 0
možnosti
Foto

... a to všechno myslíte vážně???

6 1
možnosti
ZZ
LV

Připomíná mi to slavnou zprávu Rádia Jerevan: "Dnes ráno napadli čínští agresoři na řece Ussuri pokojně orající sovětský traktor. Traktor střelbu opětoval, poté se vznesl a odletěl na základnu."

Rusko a Bělorusko na hranici soustředí nějakých 150 tisíc vojáků, odpovídající počet vojenské techniky, dokonce tam staví polní nemocnice. které zaváží vším potřebným, včetně krve na transfúze, ale jsou to USA a jejich spojenci, kdo šíří válečnou propagandu, kdo si klade podmínky, že organizace, jejímž není Rusko členem, nebude přijímat ty země, které Rusko nechválí, že musí opustit území těch, které Rusko zařadilo mezi země budoucí sféry svého vlivu...

Putin kope kolem sebe. Po Krymu chce anektovat Donbas a Luhaň, později možná i celou Ukrajinu, a nakonec třeba i celý bývalý sovětský blok.

Je to Putin, kdo řinčí zbraněmi, každý soudný člověk to vidí. A říkat to nahlas není propaganda. Je to konstatování skutečnosti.

Pro rusofilní trolly je typické překrucování reality. Článek v italských novinách vydávají za přesné určení začátku vpádu Ruska na Ukrajinu, stejně tak analýzu toho, jak mohou povětrnostní podmínky pomoci ruským konvojům vstoupit na Ukrajinu širokým pásem zamrzlé podmáčené půdy na severu a východě Ukrajiny.

Ano, i tyhle zprávy pomáhají spojencům otupovat válečné snahy Putina a jeho generálů. A můžete si o tom, pane Hewlite, ve své tramvaji mudrovat od rána do noci. Nic na tom nezměníte.

17 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik