Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Plácnout, nebo neplácnout po zadku (Jdeme na to)

Možná jste zaregistrovali kauzu televizní reportérky, kterou v přímém přenosu běžec plácnul po zadku, což reportérku viditelně šokovalo a vyvedlo z profesionality televizního vysílání.

Ooooooo

Byla rovněž zajímavá i diskuze, která se pod článkem objevila a překvapivě reportérku stavěla do pozice špatně naladěné feministky s psychickými problémy, neboť všech jejích dvacet koček jí ukázalo záda a odešlo za nadrženými kocoury z blízkého okolí.

Kdo by si nechtěl plácnout, je to pěkná holka – psal kdosi (a holkou myslel zadek).

Já ty muže s podobnými komentáři celkem i chápal – měli chuť. Ovšem uvědomoval jsem si, jaké podobné chutě přinášejí za problémy. Přeci jenom se společnost od rány do ženina temena a odtáhnutí za vlasy změnila posunula a některé postupy už tolik nefungují – tedy fungují, ale tolik se neprovádí.

Nemohu říct, že vůbec. Předvánoční období je plné večírků a alkoholu a stále funguje, že vás alkohol dokáže vrátit v evoluci o něco zpět a pudy vybublat na hladinu chtíče zbaveného ostrůvky lidskosti a taktu. Čas od času řeším ve voze, že se chce někdo pářit bez povolení toho druhého, a já musím dotyčnému, co se pářit chce, vysvětlovat, že takhle to nepůjde – přičemž se za mě druhá osoba, ta co páření nechtěla, skrývá a myslí si, že já ji v nejhorším zastoupím, což taky rozhodně nepůjde.

Ale k věci – já v tomhle ženy docela i chápu, a vlastně chápu i některé muže, protože bych se zeptal těch, co píší takové komentáře o chladných ženách, kdy jim se stalo, že by je jenom tak někdo plácnul po zadečku, nebo i zmáčknul (a než pustíte odpověď, že by se Vám to líbilo), a byl to někdo, kdo by vám nebyl zrovna sympatický, a třeba měl chlupatý hrudník, smrdutý dech a vy navíc viděli, jak se dotyčnému v rozkroku bouří jeho trubkovitá okrasa s funkcí přenosného disku, s níž má momentálně jediný plán, pořádně vás navštívit a svoji flashku ve vás pěkně naistalovat, protože jste samozřejmě genderově vyvážení a nic proti nikomu nemáte.

Naše doba v mnoha věcech dorazila k problematice extrémních rozdílů – v tomto případu, že se dotýkáme druhých moc, nebo naopak vůbec. Zatímco ve vztazích dotyky a vzájemné milostné hrátky drobného charakteru ovšem s velkým významem scházejí a mizí, ony dotyky jen tak a s kýmkoli, kdo je na délku natažené ruku, se nebezpečně množí a stávají se otravnými – a jedovatými v té podobě, když se objeví komentáře, že by to mělo vlastně vadit.

Dneska jsem to pochopil ještě víc, a to na místě, kde bych to nečekal, v řeznictví.

Šel jsem si ve Strašnicích pro sekanou (mají ji tam uzenou, nikoli pečenou) a byť jsem v podobných podnicích brán se svými zkušenostmi s jídlem za štamgasta, nikdy jsem nečekal, že by některé vztahy překračovaly určité hranice.

Pozdravil jsem a hned slyším.

"Dobrý den, tak jdem na to!"

Paní prodavačku znám, ten tón nikoli. Zazněl, jako bych byl jiného pohlaví, měl na sobě podvazky a korzet a nepracoval v DP, ale v jiném podniku, kde vám taky však tlačí na tělo a na bednu.

Přetočil jsem větičku ve vtip, ale začal chvilku přemýšlet, jaké to je, jako když to je, a vy to nečekáte, ale druhá strana ano, a ona chce a tlačí, a netuší, že vy to jako nechcete, a přemlouvá vás, že chcete, i když nevíte, že to chcete, a jak říkal Freddy Krueger, ústa říkají ne, ale tělo ano.

Nakonec jsme skončili u sekané a strašnického salátu – nic víc nebylo. Přesto jsem si vzpomněl na záležitost ohledně reportérky a žaloby. Ne že by to mělo být zrovna na basu, ale třeba nějaký alternativní trest, jako třeba tancovat v gay klubu u tyče nebo se týden starat o děti v dětském domově (zažil jsem to druhé, první ještě ne), což vám o sobě řekne hodně, a nejen o vás.

Máme přeci jenom svoji hrdost a tu nemusí někdo narušovat na základě přežitků – ačkoli i tady připomínám, že se opět dá narazit na rozdílné extrémy, jakým byla v tomto případě akce MeToo. No ale radši na nikoho moc nešahejte – taky byste mohli dostat přes držku, a zase byste třeba byli pak vy, koho byste posílali do vězení za ublížení na zdraví.

Ostatně, tyhle starosti brzy přejdou – objevili se aktivisté, kteří vám radí NEVRAŽDIT kapry, neboť o Vánocích pak bloudí světem mnoho dušiček.

Tohle taky narazí brzy na extrém – volební právo kaprům.

 

Autor: Pavel Hewlit | úterý 17.12.2019 15:10 | karma článku: 35,79 | přečteno: 8214x
  • Další články autora

Pavel Hewlit

Jezte zdravě, ale přijdete o kouzlo našeho zdravotnictví, ale zase nezahájíte revoluci

Nijak nepopírám, že mnou popsané události mohou být shodou náhod, jako by se právě na mě krutý osud chtěl pomstít, že na zdravotnictví v politickém měřítku delší dobu kašleme a lidi v něm pochopili, že to jenom tak neskončí.

7.9.2022 v 11:51 | Karma: 20,88 | Přečteno: 510x | Ostatní

Pavel Hewlit

Velitelka celosvětové aliance demokratických sil paní Pekarová-Adamová

Já Vás včera varoval. Já říkal, že jestli nebudete mít pana premiéra rádi a on nebude mít z Nás radost, paní Pekarová-Adamová něco řekne. A už je to tady.

5.9.2022 v 13:26 | Karma: 41,14 | Přečteno: 1763x | Ostatní

Pavel Hewlit

Jak bezpečně poznat Rusa, který volí Babiše

Včerejšek a v něm pan premiér Fiala ukázal našemu národu, jak je jednoduché v naší krásné a spokojené zemi rozeznat proruské živly, na něž je dobré ukázat si prstem.

4.9.2022 v 10:35 | Karma: 46,86 | Přečteno: 7906x | Ostatní

Pavel Hewlit

Paní Pekarová Adamová si přeje svetrový mír a kdy točit pokračování hitu

Svetr paní Pekarové Adamová (dále jen P.A.) se stal již legendární záležitost a politička svým svetrem ukázala cestu, jak se vypořádat s nadcházející energetickou krizí.

31.8.2022 v 12:53 | Karma: 37,82 | Přečteno: 1152x | Ostatní

Pavel Hewlit

Mi Němec sakásáme tocho Rassist Vinetů

Vy na sačátek musela nejdřív vědět, že mi Němec fždycky ferová osobnost. My dobže fždycky věděla, co je tobfré a co nicht tobfré a mi uměla ze fždycky poučit z der Lapsus.

30.8.2022 v 1:50 | Karma: 35,28 | Přečteno: 1067x | Poezie a próza
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 943
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1435x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik