Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J69a41n 13Š13i39k

4. 10. 2015 16:11

Dobrý den, je mi skoro padesát a taky miluji herce starých časů a stejně jako Vy i pana Lipského. Včera jsem si pustil 6 medvědů s Cibulkou, abych se s ním rozloučil, tak jak by si to přál, tzn. se smíchem na celé kolo. S Vaším názorem ale nesouhlasím. U nás pořád naleznete řadu skvělých herců i osobností kulturního života. Většina mladší generace se bohužel na starší filmová díla dívá velice málo a nedokáže pořádně ocenit ani je, ani staré herce. Ale i mezi mladými se najde hodně lidí, kteří jsou nadšení například z Chalupářů. Podle mě děláte stejnou chybu, jako ta většina. Stačí se pořádně dívat a vyhledávat kvalitu a uvidíte, že se najdou herci i věci, které se Vám líbit budou. Televizi ale dnes opravdu sledovat nestačí, stejné je to i ve světě. Zkuste například audioknihy v podání některých našich umělců a uvidíte jak budete překvapený.:-)

0 0
možnosti

Na mých miskách vah pořád převažují ty dobré důvody, proč by se mi měla dnešní doba líbit.

0 0
možnosti
Foto

Taky mi bude moc chybět, jako mnoho jiných. Co se týče toho pocitu z dnešní společnosti, kultury, atd., asi jsme na tom podobně. Bude to zřejmě věkem, ne snad že bychom byli bůhvíjak staří, ale zdá se, že prostě nová doba, nové společenské hodnoty a priority už moc nerezonují s tím, na čem záleží nám čtyřicátníkům a starším. Rozumím Vám. :-):-):-)

0 0
možnosti

Jen drobnou poznámku k vašemu srovnání starší a současné filmové tvorby : váš pocit může pramenit z toho, že se dnes reprizují převážně špičková, léty prověřená a oblíbená díla. Kdežto ta současná ještě testem času neprošla, tak je dostáváme všechna - ta dobrá i úplný balast. A věřte mi, že i v těch tzv zlatých dobách kinematografie a tv zábavy se točily také úplné sra ... y

0 0
možnosti
Foto

R^Také jsem ho měla ráda. Byl to formát.:-)

0 0
možnosti

Kdo chce, kvalitu si najde, chce to trochu se porozhlédnout, nesedět doma a nečučet na televizi. I kdybyste četl od rána do večera, nikdy nestihnete přečíst všechny dobré knihy, co kdy byly napsány a kdybyste se věnoval jen kultuře, neobejdete všechny výstavy, nenavštívíte dobrá divadelní představení a koncerty o různých dalších počinech ani nemluvím.

0 0
možnosti

Já to vidím takhle: dělat věci - cokoli - naplno, je strašně náročné, skoro vždycky vysilující, ale na druhou stranu úžasné. A to pro jednu i druhou stranu: herce - diváka, lékaře - pacienta, učitele - žáka. Jenže ne vždycky jsou obě strany (nebo aspoň jedna z nich) připravena a ochotna tu energii věnovat. Pak se to všelijak markýruje a výsledek dopadne podle toho. A taky ne vždycky, abych tak řekla, je z čeho brát. Průměrný cokoli výborný výkon nepodá, i kdyby se rozkrájel.

0 0
možnosti

I když já mám pocit, že jsme do toho průměru zabředli, a vlastně ho považujeme za nadstandard.

1 0
možnosti
Foto

Pavle, pěkně napsáno.R^ Zase o jednoho Pana herce a gentlemana méně. Škoda.

1 0
možnosti

Děkuju, i když je to smutný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik