Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky bych si s ním rád popovídal, ale jsem si jist, že by se mu nelíbilo co bych mu řekl. A co se týče té nové vlády dal bych jí 100 dní než začnu kritizovat. Nicméně taky se mi nelíbí co udělal Rakušan s policejním prezidentem...

0 0
možnosti
Foto

To by si za rámeček nedal, že? Ještě že se toho nedožil! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Musím upřímně uznat, že umíte opravdu hezky psát. Bohužel dost často, spíš hodně často, píšete hlouposti. :-)

1 6
možnosti
JD

Zase okopávání kotníků? Nic k tématu by nebylo?

2 1
možnosti
ES

E37v82a 51S82á16d37e58c18k68á

18. 12. 2021 14:07

Pamatuji si ten Váš předchozí článek, o kterém se zmiňujete. Hezké čtení. Napadá mne, že pan prezident musel být zároveň skvělým spisovatelem. Vždyť poznal všechny hry, co lze ve společnosti hrát! :-)R^R^R^

3 0
možnosti
DH

D77a77v69i28d 67H41o65r88á42k

18. 12. 2021 13:43

Náhodou!

Složení téhle vlády se profesůrku Fialovi zvlášť povedlo, a zdůraznil bych hlavně osobu ministra vnitra Rakušana, ale vlastně snad všechny STANkaře. Vždyť ti si poradí vždy a se vším, což prokázali i jak zametli ve volbách s Piráty, kteří těm chuderům podali "pomocnou ručičku".

Ale i v minulosti když se dokázali vetřít dokonce mezi lidi blízké jednomu z nejznámějších Čechů jakým je světoznámý Radovan Krejčíř. Vždyť někteří z nich a dokonce i jejich Europoslanec se radili a konzultovali různá rozhodnutí s jistým zlínským podnikatelem, který byl dokonce pravomocně odsouzen hned ve dvou případech spojených s tímto megagaunérem.

A zajímavé navíc bylo i to, že možná i dík jejich pomoci tenhle šikula nakonec ani do basy nastoupit nemusel, když se mu tehdy podařilo "prokázat" jakousi duševní poruchu.

A tak se nelze divit, že se jim nehodí žádný schopný policista ve vyšší funkci, neboť je riziko, že by se mohlo bůhví co ještě na veřejnost dostat.

Konečně dokumentační článeček o této zajímavosti dokonce s překrásnou fotečkou STANkaře Gazdíka, který je z toho všeho vykulený patrně víc než předsedkyně TOPky09 si každý může přečíst na adrese:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/starostum-radi-zlinsky-podnikatel-redl-ktery-byl-odsouzen-ve/r~0a77bc44fd1511e6984a002590604f2e/

Starostům radí zlínský podnikatel Redl, kterého policie vyšetřovala ve dvou Krejčířových kauzách | Aktuálně.cz

1 0
možnosti
Foto

Kde všude to ještě budete kopírovat?8-o

2 3
možnosti
JL

No to jsem zvědav, co bude psát autor za pár měsíců, až se pomalu začne projevovat, co to ministři dělají - samozřejmě že se zbaví (s příslušným milionovým odstupným) hlavních Babišových figurek, pokud je nebudou potřebovat. Taky by měli šetřit - a to plošně, protože když se budou hádat, nikdy se nedomluví. To se úředníkům vůbec nebude líbit a budou křičet...Co ještě tam bylo? Autor asi nepostřehl, že nová vláda pravicověji orientovaná než Babišova, by měla být liberální, což je více svobodná - takže povinné očkování nechce. Co je na tom divného? A Havel - pokud vím jmenoval jako prvního premiéra Čalfu, což byla asi úlitba komunistickým bohům - federálním ministrem vnitra se stal Ruml, protože se nebál. Sice se nebáli disidenti, ale stbákům, aby se jich zbavili, dávali velké odstupné, Stbáci poděkovali a šli podnikat. Tošovský byl údajně na seznamu StB - Havel ho jmenoval (neověřeno, četl jsem na FB). Známé je, komu prodal Havel svůji půlku Lucerny...On neměl moc skrupule. Bral to tak, že v téhle zemi prostě jsou skoro všichni nějak zapleteni s komunisty a stbáky a my potřebujem rychle do Evropy. Chápu to dnes, tehdy jsem mu to zazlíval. Ale o tom je politika, dělají se kompromisy.

1 0
možnosti
ZZ

No já nevím - on Babiš na ministerstva nikoho nového ( kromě ministrů ) netahal, takže ono se vlastně ani není koho zbavovat. Nicméně chápu, že je třeba spolustraníky Národní fronty , kteří se nedostali do parlamentu, nějak zaměstnat.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

No, dobře, nelíbí se vám nová vláda. Sice ještě neměla šanci na pořádnou činnost, neb začíná, ale vy tušíte, že bude špatná. Asi bylo líp za odstupující vlády.

0 2
možnosti
Foto

Pane Hewlite, moc hezký dopis - Václav Havel si ho určitě rád přečte (tedy pokud bude moci). On o nějaké adorování, oslavování, věčná lezení někoho "někam," nikdy nestál, a takových je dnes, deset let po jeho odchodu, mezi námi tolik, až to pěkné není. (Svíčkové báby). A o zneužívání moci, a vládě byrokratických "pižďuchů," věděl také dost. Pohrdal jimi. To, co si o nich myslil, napsal i ve svých pohádkách pro děti. (I když ty to příliš nechápaly a nemohly za to, on neměl s vlastními dětmi žádné zkušenosti). Jeho pohádky byly spíš pro dospělé. No nic, asi Vás za tuto "dopisovou úvahu V. Havlovi někteří nepochválí, ale přesto si za ni zasloužíte karmu). Tak Vám ji v tento vzpomínkový den na V.H. slavnostně uděluji.R^;-)

3 0
možnosti
Foto

Jméno Václava Havla by si lidé jako vy vůbec neměli brát do úst. Vám se tam hodí Zeman a Babiš.:-/

3 1
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik