Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Oni to ti kluci pravicoví musí držet pod kontrolou, aby nešli do tepláků a vo tom je celý příběh české politiky po Topolánkovi.

0 0
možnosti
JK

Díky moc, autore, přesně stejně to hodnotím i já...

Ale nejspíš... volby jsou definitivní. Nepochybuji, že hysterická média to už dotáhnou levou zadní ke kýženému výsledku...

Vyhrála EU, Kalousek a P&L v zastoupení Schwarzenbergem... Kdo sní o co nejbližším zaboření do EU pozadí, ten volí Schwarzenberga...

Jen pro ozřejmění.... nevadí mi jeho špatná výslovnost, ani to schrupnutí ve sněmovně, ty šílenosti tam musí být opruz !  Ale obrovsky mi vadí jeho přítulnost a vstřícnost vůči EU !  On je podobný typ jako Radičová... bohužel.. 

Ta nechala radši padnout svou vládu a darovat své zemi Fica jako premiéra, jen aby vyhověla Bruselu… V tomto či jiném podobném rozhodování, doufám, by Zeman asi takto nejednal…   Ale Sch. ano..

Schwarzenberg je, bohužel, Havlův pokračovatel, jsou to "světáci", zájem jejich vlastní země není pro ně prioritou ....

4 1
možnosti
KK

Přesně tak. Média v česku jsou silně pravicově zaujatá a budou knížete tloačit zuby nehty a spousta lidí jim naivně uvěří.

2 1
možnosti
JV

Ja jen nechapu, autore, proc delate z Kalouska takove nelidske monstrum. Cozpak vam jeste nedoslo, ze se stara jen o to, aby nase deti nemeli na krku tak obrovsky dluh, jako Reci a abychom vsichni na stara kolena meli dustojny zivot. Samozrejme nedelat nic, by bylo snadnejsi a . . .popularnejsi.

1 7
možnosti
JB

J98i36ř67í 88B19o28b29e44k

13. 1. 2013 17:02

Oni by nejradši nulové daně a zvýšit dávky... A budoucí generace, starejte se!

Proto se taky Kalouska bojí jak čert kříže

0 4
možnosti
Foto

nehodlám volit zlo, byť by se tvářilo jako menší. Poté, co 50% voličů- latentních otroků a nevolníků poslalo do druhého kola dva největší tragédy, se druhého kola nehodlám účastnit. Z jakéhokoli zla, totiž ještě nikdy nevzniklo žádné dobro.

1 8
možnosti
MV

jj, ale remcat budou nejvic prave ti, co nevolili...ceska klasika, rekl bych

5 0
možnosti
JK

Pane Hewlite,

děkuji Vám za Váš názor, mám totožný, i ve výběru kandidáta pro druhé kolo. Ono to s knížetem je i o tom jak nás nsměruje do náruče EU atd. Také by si měli všichni uvědomit jak přišli Schwarzenbergové k majetku po Bílé hoře.

Jak se kníže chová je velice mazaný kalkul, nakonec i to spaní v PS je jen póza, aby působil neškodně, ale za tím vším je velmi prohnaný plán jak oblbnout masy, což se mu částečně, bohužel pro nás podařilo. Myslet si, že je na sklonku života a tudíž je neškondný je pošetilost

9 4
možnosti
Foto

Doufejme, že médi v příštích 14ti dnech nevymyjí mozek 50,01% oprvávněných voličům, ale jen 49,9%. V opačném případě by ten darebák usedl na Hrad a to by byla pro tento národ katastrofa !

4 3
možnosti
PVČ

Vaše preference jste jmenovitě nezpřesnil, ale z toho, že mluvíte o darebákovi, soudím, že je to o autorovi "oposmlouvy". To byla skutečně smrtelná rána slušné politické kultuře v Česku na dlouhé roky. Logickým výsledkem pak byl i Klaus na Hradě. Proč by tam měl být po něm i druhý takový ješita, který toho tady tolik pokazil:-).

2 4
možnosti
LS

Já mám na věc jiný názor. Viděl bych to spíš takto. Pan Schwarzenberg je na sklonku svého života, v období, kdy člověk bilancuje a víceméně jediné na čem mu záleží je, aby po sobě zanechal nějaký odkaz. Nevěřím tomu, že půjde, jak vy říkáte, za každou cenu na ruku komukoliv (když by to škodilo většině lidí) jen proto, že to jsou kamarádi. Věřím (ne jen že chci věřit), že tomu tak skutečně je. Ten chlív, který v politice a politickém byznysu způsobil Zeman s Klausem musí někdo nějak pročistit. Ve volbách do sněmovny se nám to nedaří a nedaří, tak snad zkusit tuhle cestu ...

10 17
možnosti
ŠS

To jste opravdu tak naivní? ;-D

14 9
možnosti
BP

tak nějak - lesník by neměl projít ...

12 7
možnosti
Foto

Správně, do druhého kola musíme jít, i kdybychom se měli plazit, a volit Miloše R^

16 7
možnosti
MV

plazit...je mi lito, kdyz o sobe lidi napisou, ze se budou i plazit...

1 1
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik