Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J28a45n 14D88o94u18š74e34k

6. 11. 2021 15:51

Pan Bartoš hlavně nepochopil marketing a komunikaci na venek. Vždycky když mi někdo připomene jeho jméno se mi vybaví ten příšerně padnoucí oblek.

0 0
možnosti
TP

Já jsem tak nějak pořád nepochopil, jak by mohli starostové podrazit piráty. To jako že nějak nutili své voliče kroužkovat? Jaká asi bude úspěšnost takového nucení? Mají se snad omlouvat, že si je někdo vybral a pustit to někomu jinému?

Voliči rozhodli. Tečka. Zkuste to příště jinak.

2 0
možnosti
PK

Nechápu proč Piráti šli do koalice se Stanem když programově nemají nic společného. Zřejmě Antibabiš za každou cenu.

Četl jsem, že tvůrci kroužkování ho předpokládali jen v rámci strany, ne koalice.

Nechápu, že existuje strana Starostové - starostové mají starostovat. Žádnou ideologii tam nevidím, jen jde o uváděný fakt - starostu známe, část z nich je dobrých. Musím ale uznat, že vynález Starostové od knížete, aby udržel TOP, by výborný.

0 0
možnosti
JH

J27a73n 37H73o98r93a

1. 11. 2021 18:55

...nevím, jestli to ještě někdo bude číst nebo jestli už tu myšlenku někdo nenapsal, ale přijde mi, že v určité době (krátkodobý růst preferencí) Bartošovi a spol. narostla ramena a začal se chovat jako budoucí premiér; tu zaskočil na jointa za Zemanem, tu si zase zajel omrknout Brusel, tu zveřejnil "budoucí ministry", ještě předtím Michálek ruší TOP 09 apod. Jsou také voliči, a není jich málo, které ani nějaký program nezajímá, spíš jak kdo vypadá, starostu mají v každé obci, a potom si ty střípky takhle skládají a ... Piráti utřeli ...

1 0
možnosti

pirati utreli ze tri duvodu

1. vyroky jejich clenu, ktere nekteri radi rozmazali

2. kdyz uz nebyli vyroky, tak se neco vymyslelo

Tohle bralo Pirstanu dohromady

3. posetila dohoda o nepropagaci krouzkovani, ktera zpusobila, ze volici piratu spise nekrouzkovali a volici STANu spise ano (a at uz tu dohodu STAN porusil nebo ne, ono by to dopadlo dost podobne)

Tj. cena lekce pro piraty.

0 0
možnosti
DN

Piráti představují tu část mladé populace, kteří moc nechtějí pracovat, moc mluví a často pak zapomenou co říkali, vše kritizují, oni by vše udělali lépe, ale zrovna na to nemají čas nebo příležitost, chtějí mít hned vše, kdo má víc než oni, je nemorálně bohatý a má se zdanit, aby jim se navýšil - spravedlivě- jejich příjem. Hlavně neumí přijmout prohru. Neznají, že když prohraji, musím trénovat, abych příště vyhrál. Oni hledají vždy chybu v soupeři- hrál totiž falešně.

Bartoš je nedospělý jedinec. Malý chlapeček, co se těšil na novou hračku - a nedostal ji. Můžeme se tomu smát, v politice ale takoví jedinci jsou nebezpeční.

9 1
možnosti
ZZ

No a co ?

Plány ale mají velké.

;-D

1 0
možnosti
Foto

Úsměvné... Smlouva se starosty vznikala v době, kdy to vypadalo, že tahounem koalice budou Piráti.

Tzn. v podstatě Piráti dělali ústupek STAN. To, že to v reálu dopadlo jinak a některým starostům je to proti srsti je věc druhá.

Sám jsem ten, kdo kroužkoval STAN, ale tvrdím, že smlouva by měla platit.

3 0
možnosti
ZZ

Většině lidí je úplně jedno jak se spolu domluví.

;-)

1 0
možnosti
JS

J85a69n 65S15o82u80č12e50k

1. 11. 2021 6:45

Kdybych použil slova z jedné oblíbené české komedie, tak pirátům dávám v nové vládě měsíc, maximálně dva. Myslím si, že už nyní začínají se svými požadavky ostatním pěkně lézt na nervy a Fiala a spol. by se jich nejraději zbavili. A to ještě nemají šanci někde prosazovat své progresivistické, ultralevicové utopie. Ty jejich 4 poslance nikdo nepotřebuje a piráti to hodně brzy poznají.

12 0
možnosti
RH

To je ale hodně špatná úvaha. Protože uvědomte si, že jakkoli na mandáty to u Starostové:Piráti dopadlo 33:4, čistě na volební hlasy pro kroužkované to dopadlo v poměru 65:35 (tedy čistě matematicky by mandáty měly být 24:13). Ta disproporce není (jen) tím, že lidi chtěli raději Starosty, ale hlavně způsobem přepočtu, který výrazně zvýhodňuje kroužkované.

Reálně se dá předpokládat, že jít ty strany samy za sebe a bez koalice, Piráti by možná skončili lépe než Starostové. Mít teď postoj "výsledek je jasný, takže my se vás zbavíme" je prostě pitomost. Protože ten výsledek není dán hlasy, ale volebním systémem.

A ano, oni se samozřejmě mohou zbavit 4 mandátů, a fungovat dál. Ale budou to mít už tak těžké, a ještě se rozeštvat v koalici, to opravdu není dobře.

2 1
možnosti
Foto

Stejně je moc krásný jak se babišovci snaží vyrovnat s nastalou situací a mají komentář ke všemu, Fiala je neschopný, Piráti lúzři, pětikoalice to vede od desíti k pěti atd. Legrační je, že si v zápalu boje nevšimli, kdo je pořád předseda vlády. Ale úplně to chápu a Babiš tomu taky rozumí, prý že v Čau lidi bojuje s Pisaříkem z BE protože TEĎ mu přišel na ty nepravosti. Ale lidi jsou hloupí nevšimli si kdo je 8 let u moci a tak se to bude líbit, jak napsal Ondra Neff. - - - Nebojte se, koblížci, on se Andrej vrátí, zase bude přeceda, a nebude to dlouho trvat. On se vrátí a svoje dílo dokoná, všechny vás ubezduší, koronáčem nebo mrazem, však si nic jinýho nezasloužíte, když jste jej tak špatně volili a ještě vypiskujete, že je drahej plyn. Jako kdyby to Babiš nevěděl, čpavkárny mu stojí a on má jako řešit, že někomu zima. Pořádnej mráz a koronáč na vás a Andrej vstoupí na nebesa a všici se mu budou klanět. Tak to bude a to si zapište za uši!

2 13
možnosti
PP

Kde se, pane Kosicku, bere ve vas tolik zloby a negace? Mame za sebou 32 let svobody, ve ktere zaklady toho, v cem dnes zijeme, jak nase spolecnost funguje a jake jsou nase hodnoty, nastavili ti, kteri se nyní znovu chopili kormidla. Pan Blazek, pan Stanjura, pan Fiala, pani Nemcova, pan Benda a jejich kolegove ze spratelenych stran. K uspechu ve volbach je dulezite nastavit spravne krouzkovaci strategii a vase misto je zajisteno. Prejme si vse dobre...

(Ba....a)

8 0
možnosti
Foto

Cítíte se být prorokem? Klidně v tom pokračujte, protože při psaní v obdobném duchu nebudete ani sám sobě prorokem.

3 4
možnosti
DR

Nezbývá než pogratulovat ke skvělému hodnocení. R^

15 1
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik