Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je vtipné, vyjmenované situace berete jako zdroj výbuchů emocí, jakoby to byla nějaká virtuální počítačová hra. Ostatní lidé je ale zřejmě vnímaní jako něco, co se jich zrovna dotýká, protože reálně existují v jejich životech.

Covid nebyl strašákem ale přímo či nepřímo usmrtil skoro čtyřicet tisíc lidí a další poznamenal. Posléze zmutoval do mírnější podoby a přestává obyvatelstvo děsit a následně i zajímat.

Volby byly pro mnohé napínavé, skončily, máme novou vládu a už nikoho nezajímají.

Válka se právě odehrává, takže ji sleduje kde kdo a napadeným pomáhá velká část světa.

Uprchlíci mají jinou národnost a "xenofobní" Češi se snaží pomoci, jak jen mohou.

Až konflikt skončí budeme sčítat ztráty a důsledky, ale nakonec zůstane jen, jako tragická část historie.

Emoce, projevují i jiné bytosti, konkrétně dobře znám psy. Zřejmě pocity napomáhají vyrovnávat se s různými situacemi, ale vedle toho rozum koná potřebná vyhodnocení a pak může následovat čin.

1 0
možnosti

Promiňte, tohle patřilo sem, nebo pod jiný článek? Pokud sem, tak asi jsme se minuli v tom, o čem jsem já psal.

0 0
možnosti

V jedné diskusi jste se k agresi Ruska na Ukrajině vyjádřil, že vidíte "jak Rus pomáhá sousednímu státu". Tím jste u mne naprosto skončil.

4 0
možnosti

No na to, že jste se mnou skončil, mi sem až moc píšete - a pokud napíšete tohle, nemohl byste mi prosím i říct, kde to bylo, že bych to omrkl.

0 0
možnosti

Psal jsem vám to v týdnu, zavřete klávesnici a vyražte ven. Ty hámotiny nebudou nikomu chybět...

3 1
možnosti

No vidíte, pane Havránku, a já Vám to řeknu teď. Jako u ostatních, řekněte, co se Vám v článku nelíbí, co je špatně, s čím nesouhlasíte. O tom je diskuze, a ne o reklamě na procházku venku. Pokud neumíte normálně diskutovat a jste mentálně jinde, že to prostě v diskuzi bez těhle blbých narážek nezvládnete, běžte na tu procházku sám.

0 0
možnosti

Pane Matuško, chcete to to rozjet jako minule? Takže pokud se Vám něco v článku nelíbí, řekněte co přesně - nebo prostě sklapněte.

0 0
možnosti

Vidim, ze diskuse hodne, ale opravdu hodne proridla. Na ci popud se tak stalo?

1 1
možnosti

Dobrý den, pane Vokoune, tak druhý pokus v diskuzi? To víte, někdy vlákno není tak pevné, jak si člověk myslí. Ale jsem rád, že jste zdravý, já měl o Vás strach. A víte proč? Protože jste mi neodpověděl v diskuzi u pana Vlka, kde jsem Vás žádal, abyste mi ukázal, kde píšu, že jsem obdivovatelem Vladimira Putina, jak jste tam tak do roztrhání těla tvrdil. Takže jsem rád, že jste zpět a prosím odpovězte. Pokud byste nevěděl, o jakou diskuzi jde, rád Vám ji ukážu, případně kdyby náhodou zmizela, mám její kopii.

0 1
možnosti

Myslím, že jste jak slon v porcelánu.

Něco jako Zeman a Klaus, kteri se snaží obhájit, že Putina nikdy ale opravdu nikdy nepodporovali.

5 0
možnosti

Ano, jistě, můj milý. Takže stejný postup. Kde v článku vidíte, že bych se tak choval? Prostě to ukažte, citujte, cokoliv - jen se proboha neukazujte jako další tady, co prostě jenom trolí, protože má špatný den a všem ukazuje, že je morální impotent.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik