Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naštěstí jela kolem tramvaj, řízená panem autorem, a pán do ní vlezl. Přistoupil k řidiči a nabídl lok z láhve.

A tento článek je toho důsledkem. ;-(

1 3
možnosti
Foto

Jojo. A bejt to za kom, a naboural by poté limuzínu s kom šlechtou, moh bejt z něj dneska taky až odbojář. A ten, co mu dal loknout, tak ten taky, i když šlo i tehdy o osvědčeného provokatéra;-)

2 0
možnosti
Foto

Tak poslouchaj Voni tramvajáku! Už je čas nejvyšší sebrat jim kliku, a hodit jí za zedˇ, nejlíp hřbitova. Takoví nám potratí naší, tedy těch, co maj na motoráku číslo nejmíń Ludolfovo, nemaj vůbec co jezdit. Kapišto?;-Dp.s.: pro méně KLASIKY znalé- Ludolfovo číslo měl na své tramvaji TRAMVAJÁKY I PASAŽÉRY UCTÍVANEJ starej ZEPOP;-)

0 0
možnosti
Foto

:-) Nemůže mít ani tucha, neb žije toliko okamžikem svého bytí. Ale není až tak výjimkou. Mnozí i tací jsou, ač nejsou bezdomovci. A někteří dokáží se zároveń projevit i jako ona dáma v příběhu;-)

2 0
možnosti
MV

jestli je na tomto pribehu tolik pravdy, kolik pravdy je na vasem obvineni, ze - ja mam radost z vyhlazovani - jak jste pred par dny uvedl, ale uz nedolozil, i kdyz jste se kasal, tak je svet v poradku

lhar si neco vymysli a je jen na ostatnich, jak mocne mu skoci na spek

4 2
možnosti
PH

Pane Valičku, naposledy říkám, podejte na mě prosím trestné oznámení za pomluvu - a já zopakuji, že jste pod jedním z mých článek, kde jsem oznámil, že chystám vydání knihy, napsal, že se jedná tématicky o humorné téma (ta diskuze tam stále je) - jelikož je kniha o holocaustu, domnívám se, že považovat něco takového za humorné téma (ani to nebylo v uvozovkách) nemůže člověk, který by si obětí vážil a ctil je.

Pak je možná ještě druhá varianta, že jste vůbec nevěděl, o čem téma je, a jen jste pouze z vlastní hlouposti a neomalenosti takový komentář napsal, abyste mě zase jako obvykle urazil, aniž jste byl schopný vidět důsledky svého omylu.

4 1
možnosti
Foto

Příběh ani komentář autora v něm rozebírat nehodlám, mám však jiné příběhy, které opravdu souvisí s válkou v UK.

V posledním cca týdnu sleduji zvyšující se počet automobilů s registrací v UK. Kdyby bylo patrné, že se jedná o uprchlíky před válkou, ženy s dětmi, nic by mne na nich nezaujalo. Tato auta jsou však vozy z vyšších cenových hladin a přepravují většinou jednu osobu, mužského pohlaví, v oblečení a s doplňky nepocházejících z konekce nebo od trhovců. A to je mi divné. Nikomu nezávidím auto, majetek ani peníze, ale proč u nás jezdí mladíci z UK v době, kdy je u nich branná povinnost? Jak je možné, že proti ruskému agresorovi touží jít bojovat cizinci, ale tuzemci brázdí naše ulice zcela v poklidu a obsazování jejich vlasti je nechává klidnými? Na to, že by objížděli sklady a sháněli a nakupovali zbraně pro bojující krajany to opravdu nevypadalo.

Připadá vám to normální?

1 0
možnosti
Foto

Pro mě to není překvapivé. A nejde jen o mladíky;-)

0 0
možnosti
PH

Jen pro diskutéry, co by nevěděli, pan Burian požaduje omluvu za to, že jsem mu naspal, že nejsem člověk, který by umisťoval na sociální sítě urážlivé komentáře - což ho urazilo, protože mi napsal, že jsem "zřejmě" takový, který je tam bude umisťovat jako jeden z prvních.

Bohužel redakční etika mi nedovoluje, abych se o takovém člověku, co zvolí takový postup, vyjádřil otevřeně, i když by si to zasloužil - protože si umíte představit, že pokud má ohýnek u zadku jenom kvůli tomu, že mu napíšu, že nejsem takový, jak on si myslí - co by následovalo, kdybych něco takového napsal o něm.

4 0
možnosti
Foto

Ano, překrucovat a mlžit. Také mě redakční etiketa zakazuje vyjadřování se k vaší osobě, jak bych si představoval a jak byste zasloužil. Možná je to dobře.

4 1
možnosti
Foto

K příběhu se vyjadřovat nebudu. Pro mě je to hloupost. Ale...

Kdy se omluvíte za lež o mě? Nebo zase vytáčky a odvádění pozornosti jinam?

2 2
možnosti
PH

Pane Buriane, nakrájíte nahrubo cibuli, hodně cibule. Dáte na dno pekáče a na ni pokladete plátky vepřového masa, osolíte, opepříte, a pak to zasypete nastrouhaným sýrem - ten sýr, to je důležité, zalijete šlehačkou, musí to být hodně vlhké. Zakryjete pokličkou nebo alobalem a dáte na hodinku do trouby, tak 180 stupňů, pak dáte pryč pokličku a tak na stodvacet stupňů patnáct dvacet minut.

1 1
možnosti
Foto

Nic se neděje a svět je v pořádku:-P

0 0
možnosti
VH

Pavle jak to, že jste mu neposkytl základní informace? Źe mírová vojska zbavují svět nacistů a milióny lidí na útěku jsou jen pomahači feťáků? Od vás by to jistě pochopil. Jestli k vám přilétá .můza otevřeným oknem v tramvaji, doporučuji jezdit s trvale zavřenými...Rv

2 2
možnosti
PH

Pane Havránku, Vy si chcete povídat, nebo si jen tak něco napsat? Dejte blog, bude to lepší. Já vyprávím příběh. Že se Vám vzhledem k Vašemu současnému vnímání nelíbí, je Váš problém, nikoli můj. A jelikož mě zásobujete pouze negativními komentáři (a říká se, že pokud člověk nějakou věc, kterou sám nedělá, komentuje pouze negativně, je to jen závist - a něco na tom bude), doporučuji Vám jednoduchou věc - nečíst mě. Věřím tomu, že od Vás bych dostal negativní komentář, i kdybych tu uveřejnil pouhý recept nebo předpověď počasí.

Přeji hezký den, spousty příběhů už na mě čeká. Já je napíšu a Vy zkritizujete. Každý tedy budeme dělat to, co umíme nejlíp. Ve Vašem případě spíše to, co jenom umíte. Pa pa.

3 2
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik