Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ostrakizace Rowlingové za její názory na transgender se mi také nelíbí a také velmi ocenuji, že dovedla znovu děti ke čtení (moje děti dokonce ke cteni v AJ). Na druhé straně s tím budoucím "přepisováním" jejich děl - myslím -značně extrapolujete. Jednak kritika na ni míří ze světa filmu/Tv, nikoliv literárního, jednak je tu něco jako autorské právo. Je to kauza, která se těch děl v zásadě netýká (na rozdíl od dnešního osočení Rowlingové z antisemitismu, na základě toho, že jistý americko-židovský satirik si věiml údajných obecně "zidovských" negativních atributů u postav skřetů v Potterovi.

0 0
možnosti

Woke/LBGT blbost kvete! :-(

3 0
možnosti

Protože si to nechává většina líbit. Stejně jako aktuálně zelenou hrůzu.

6 0
možnosti
Foto

Dnes to ve světě funguje jako u nás v padesátých letech. Naprostá většina lidí se bojí dát najevo, co si skutečně myslí a když už musí něco říct, mluví tak, jak se sluší a patří. Na těch pár, co si dovolí veřejně pronést svůj názor se všechna média sesypou. Jen místo reakcionář ho titulují rasistou.

11 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik