Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Pane autore, já bych to nechal na lidech. Někdo vstává ve 4 ráno již od základní skupiny, někdo až na finále, jiný ani to ne a jsou zde i takoví, kteří mají potřebu napsat speciální blog o tom, že je jim celá olympiáda ukradená... Já patřím k těm prvním, ale nijak nemám potřebu kritizovat ty, kteří patří do té předposlední či poslední skupiny, nebo snad apelovat na ostatní ohledně toho, že bychom se měli radovat i z jiných věcí než ze sportu a národní vlajky vytáhnout při jiných příležitostech než po případném olympijském vítězství.

A pokud Vás snad straší to Nagano, tak je to myslím trochu zbytečné - ti sportu znalí vědí, že jelikož se letos hraje olympijský hokejový turnaj bez hvězd z NHL, tak i naše případné vítězství by takovou euforii jako v roce 1998 nejspíš nevyvolalo. ;-)

0 0
možnosti
PH

Ale dobrý den, pane Nožičko. Jak se daří? Já vím, vás pořád starší ten komentář o platině u Vašeho článku. Ale no tak. Kde by pak byla legrace, kdybychom to brali všechno tak vážně. K některým věcem by se sice nemělo přistupovat s lehkým srdce, třeba údajně prý ke psaní, ale zase to nelze brát tak paušálně. Humor, humor a nadhled. To přeji všem.

0 0
možnosti
PM

P33e48t70r 29M27u72n41z92a86r

21. 2. 2018 14:28

"...druhá kysele odvětila, jaká je to řehole hrát hokej, že jí by to tak bavilo vstávat po třetí a hned jít na led" - pořád doufám, že to je autorská nadsázka.;-D

0 0
možnosti
PH

Žel. Upravil jsem jen mluvu a částečně slovosled, ale jinak její myšlenka zůstala zachována. Žel.

0 0
možnosti