Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

E35v62a 42S81á57d62e54c76k14á

10. 11. 2015 11:27

Karma pomalu mizi. Auto stavkuje, tak jedu na Moravu vlakem. Uz se mi styska po blogovani. PC s sebou nemam..

Diky za clanek!

0 0
možnosti
PH

Nemáte zač - taky je úvod vlastně o Vás

0 0
možnosti
MK

Celkově souhlas a karma ;-)

Jestli by nebylo časem od věci zavést také MOŽNOST nějakého strukturovanějšího ohodnocení článků.

1 0
možnosti
PH

No jo, jenomže jakou?

0 0
možnosti
Foto

Já píšu, protože tak nějak musím, jednak mě to hodně baví, a taky si ty fantazie nemůžu jen tak nechat ležet v hlavě, to by mi brzo hráblo;-). Samozřejmě jsem ráda, když mě lidé čtou a třeba se jim to i líbí, ale karmu už též neřeším. Spíš sem ty věci dávám, protože si nechci pořád psát jen tak do šuplíku. Mějte se, Pavle:-)

1 0
možnosti
PH

Nic se neděje jen tak, i to psaní ne. A některé věci chtějí správný čas.

0 0
možnosti
Foto

Téma karmy je staré jako zdejší blogy samy. A autor správně vyjmenovává, co musí v článku být, aby se v kolonce Karma objevilo číslo větší než malé. Nicméně mně, jakožto čtenáři a amatérskému blogerovi mimo zdejší prostředí, se dere na mysl otázka: K čemu je dobrá vysoká karma? Přijde takový vysoce okarmovaný bloger večer do hospody a svým kumpánům u stolu mezi druhým a sedmým pivem řekne "Teda chlapi, dnes jsem si vysloužil fakt obrovskou karmu."? Nebo si to číslo nalepí nad postel a zálibně si je prohlíží?

2 0
možnosti
VV

Vite, ze by mne to take zajimalo. Proc se nekteri blogeri dokonce kvuli tomu dopousteji podvodu s karmou?

0 0
možnosti
Foto

J49a85n10a 29M98a88j85o15v64á

9. 11. 2015 22:12

A tak jo, tak karma;-)

0 0
možnosti
Foto

Už si nahonil dost.Nic nebude:-))

2 0
možnosti
Foto

Někdo hledá styl, jiný své myšlenky, pocity či názory - prostě sebe sama.

Budete-Ii hledat jen styl, sebe rozhodně nenajdete. ;-)

Jste na dobré cestě.

0 0
možnosti
Foto

Já například tolik času nemám a když sednu a něco napíši, tak je to za hodku hotové, jelikož mě vždy něco zaujme a musí to pak hned ven :-)  Spíše bych více uvítal, kdyby redakce udělala za rok více nějakých akcí, jako byla letní povídka. Té jsem se zúčastnil a měl jsem rozepsanou ještě jednu, ale pak už nezbyl čas dopsat pointu, kvůli letním zálibám :-)  Nemuselo by to být formou nějaké velkolepé soutěže, ale jistě by to bylo takové oživění, které by mě bavilo a odvedlo mou pozornost od témat, které mě zajímají nejvíce :-):-)

0 0
možnosti
PH

tohle mě vždycky zajímá - proč člověk nemůže dopsat povídku? Co je to za aktivity a čím jsou tak důležité, že nejde psát. Sex to chápu, ale ten taky nejde provozovat v jednom kuse.

1 0
možnosti
MK

To, co je v článku, je pro mne ano i ne. Správně jste vyjmenoval témata, která vyšší karmu zpravidla dají, ale co s těmi, kteří se určitému tématu věnují už léta, tedy v době, kdy karmoklikači se věnovali jiným prioritám?!

Ty máte v jednom pytli a to není správné.

Rovněž chybí rozlišení od "karmopojídačů" u těch, kteří mají nosné téma dlouhodobě, ale neváhají napsat článek, u kterého je předem jasné, že s karmou propadne.

Je-li karma předmětem diskuse, za sebe bych uvítal možnost mínusové karmy; bylo by to i ve k započítávané čtenosti více vypovídající.

0 0
možnosti
PH

mínusovou karmu nebrat - to není krok správným směrem, známe lidi, pak by se mohlo mínusovat jen ze zásady vůči  autorovi, a ne kvůli článku.

2 0
možnosti
DT

Hezká úvaha. Blog je deníček. Já myslím, že by člověk měl psát tak, aby mu to dělalo radost - ne tak, aby ho za to někdo chválil. :-)

1 0
možnosti
PH

Že jo, to jste napsala hezky.

0 0
možnosti
Foto

Pavle, zdravím. No, tak zase hledam vočima svědomí po zemi;-Dpo tom tvým psaní.....;-)Se přiznám, já se kolikrát fakt na někoho těším a na sebe a nějaký karmy a čtenost nekouknu ... třeba dneska jsem zjistila, že se mi čtenost válí už tejden po zemi. Je mi to jedno... v tématech tady si nelibuji dávno, zděšení prvotního okamžiku jsem už sice přijala jako normál a ten jedinej článek, kterej se vyštrachal ke karmě , která by pro někoho znamenala takovej lepší drát do voka, byl pro mne příjemným překvapením. To proto,  že lidem nevadí, když trochu velebím krásu cikánskýho minula na náměstích a jistou opravdovost v jejich srdcích... no a protože jsi mi trochu nacáknul... tak ti za ten úspěch, díky němuž mi teď tam u nás v Aši popřál i starosta - tak ti za něj též patří dík.

doufám, že se máš dobře, opravdu dobře a článek máš dneska moc fajn;-);-)

2 0
možnosti
PH

tak ti ď - ale ty moc nepíšeš. Pročpak? Děje se něco, nebo jenom na to házíš bobek. To bys neměla. Jednou sis to vybrala, tak piš, a ono to půjde, jen to chce čas a trpělivost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik