Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Gumárna "ČSLA" , souhlas, ovlivňovalo to hodně kdo do lampasáckých škol šel. Ale něco jiného je motostřelecký pluk a doktorské prostředí. V USA jsou velitelé, kteří prošli armádou, pro civil velmi žádaní. I tam kde jde o ekonomiku.

2 0
možnosti
JS

Obdivuhodná charakteristika té změny ministra.

0 0
možnosti
Foto

K24a75r22e79l 38C67a37c77h

21. 9. 2020 13:45

Nepochopil jste vojenskou službu a tak srovnáváte nesrovnatelné. Nepochopil jste ji proto, že máte modrou knížku. Pobyl jste na vojně jen krátce a to zřejmě ještě v době, kdy byla naše armáda v rozkladu, protože byla většinově vnímána jako zbytečná a očekávalo se zrušení VZS a s tím i její obrovská redukce. Proto z původního drilu s prvky šikany, které používají k výcviku branců armády celého světa, zbyly ve vaší době jen ty úsměvné střípky, které vás možná baví, ale s výcvikem nemají nic společného. Srovnávat armádní zvyklosti s opatřeními v době pandemie není možné ani v době, kdy bude ministrem zdravotnictví plukovník. Pandemie se nyní u nás stala prostředkem politického soupeření a to je to nejhorší, co se mohlo stát, protože se úplně ztrácí jakákoli soudnost.

4 0
možnosti
JS

Jsem optimista, věřím, že plukovník tu krizovou situaci rukama předsedy vlády zvládne.

0 1
možnosti
Foto

Nejde o to, že je tvrdý. V armádě by to asi jinak nešlo. Ekonomika ale není armáda. Důstojníci ( s výjimkou Pinocheta) zpravidla nemají žádné pochopení pro ekonomiku. Fungování trhu nerozumí a ani je to nezajímá Jejich peníze jim doručí stát. Vzpomeňte si na Schindlerův seznam, jak chtěli zastřelit židovského dělníka pro nesplnění normy, nebo je nutili házet sníh. Toho se bojím.

0 0
možnosti
PH

S tou první polovinou bych souhlasil, ta druhá, srovnání se Schindlerovým seznamem, už je trochu, no zvláštní.

1 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik