Mi Němec sakásáme tocho Rassist Vinetů

Vy na sačátek musela nejdřív vědět, že mi Němec fždycky ferová osobnost. My dobže fždycky věděla, co je tobfré a co nicht tobfré a mi uměla ze fždycky poučit z der Lapsus.

Mi lange leta měli radi Vinetů, Reichsmarschall apačů. Mi rádi kokali, jak on a jeho brůder Oldrich Šetrny měli právo ve svých rukách a oni trestat die Gauner, co nemít rádi indián a jeho Kumpel. To byla velká sábava a každý kinder kluk chtít být ferová jako Vinetů nebo jeho brůdr.

Jenomše to byla Falsche. Mi poucili a svažili, o čem flastně celí ten pžíběh být a mi zjistili, že to nicht dobré, ponevadž Vinetů ve skutečnosti Rassist. A vy feřila, že mi Rassist fždycky poznat a mi bránit proti rassist kolem dokola.

Vinetů je Rassist. Celý ten pžíběh rassist. Reichsmarschall apačů nemít rád nové jiné lidi. To velký problém, protože dneska se mít rádi fšici kolem dokola. A když nemít někdo rát nekoho jiny, to nicht dobše, to tady na toto Welte nejde. A Vinetů a jeho brůder to byli ve skutečnost Terroristen jak kravátko. Velký kravátko, moc krávátko.

Mi museli poušit a nyní zakročit. Mi poslali komando chodných lidí nejprve to Buchverlag, aby tam šekli těm, co tam arbaitet, še oni ne dělat dobže, když buche o Vinetů znovu dali mesi lidi. Jejich kniha to pamflet. Oni tam chodné komando za pravdu dat a nic se jim nestalo. Pžíbušni je možná už brži navštivit.

Jenše buche to pouze Beginn. Mi musela die Welt ukázat, že mi už nikdy nebude snovu ukasovat jak Vinetů v televiši dělá umaumauma a nerosdělit se s jinými hodnými lidi, co oni jemu přijít vzít půdu. To nicht dobže, dyž někdo chtít moc a nedat jiným. To Vinetů jako Putin.

Proto mi doporučovat všem lidi, aby už nekokali na Vinetů a nečetli Vinetů a nebrali z něj pšíklad. Vinetů měl ein grose Reich a tam se páchat slo. On měl lager a tam odváděl chodné lidi. Kto neposlochal, už šel do lager a ke kulu, kde velký au au. Vinetů dělat moc au, a to ještě o sobě nechal psat, že Vinetů je rudy gentleman. A to dobše slyšíte, on rudý. Protoše mi všichni víme, že slo je rot. Rude. Mi bychom mohli ukázat, kde je ještě rot das Unheil.

Ale mi poušili a už nedělat žádná chyba a mi ukasovat pouse chodné lidi a národy, kde alles chodní a multikulturni. Vinetů do této semě nepatšit a mi brži na něj wir wergessen. On sice někto šíká, že to Zensur, ale to nicht wahrheit. Mi nedělat problemi a mi chtít jenom spokojene lidi v saubere Rasse.

Mi ale poušili dál a mi brso sakásala i jiné ošklivé věci. Třeba Šindler Liste, Deniček Anna Frank, Lidice, Kinde v pruhy pyžama, a jiné veci, co ukasuju, jak se lidé nemají radi. To mi nemusíme vidět, mi slusny lidi.

Zdráv buď, Zdráv buď, Zdráv buď.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Hewlit | úterý 30.8.2022 1:50 | karma článku: 35,28 | přečteno: 1067x