Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

... tak tohle - jak to jen napsat - tohle je pane autore - vážně HODNĚ silná káva RvRvRv! Víte, křivák zůstane křivákem i kdyby jezdil na zlatý koze a vaše dlouhé litanie a blahořečnění na tom bohudík nic nezmění :-P.

2 0
možnosti
Foto

Pochopitelně, že jim vadí Babiš, vždyť ti ostatní ve straně jsou jen loutky. Je to vidět například na tiskovkách. Na podmínky si stěžují živnostníci i podnikatelé, vidím to kolem sebe, Vy jste zaměstnanec podniku města, ty to určitě nijak netrápí, ale snaha o likvidaci soukromých živnostníků a podnikatelů je zjevná a ti také zaměstnávají lidi. Nejde o žádnou osobní nesnášenlivost, jde o likvidaci nemalého počtu zaměstnavatelů, jen tak, protože může, protože nejvíc křičí, protože prázdný sud nejvíc duní. :-/

2 1
možnosti
RE

Tak to je přesný!R^

1 0
možnosti
AM

Přesné a výstižné. Zasloužená karma R^[>-].

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 6
možnosti
PC

Autor to napsal správně, když zmínil, že jen hrstka lidí si opravdu váží svobody. Zřejmě nenosí klapky na očích jako mnozí tady. Kdo totiž nedokáže popsat současnost pravými jmény, ten o svobodě nic neví.

Nevím, jestli někdo potřebuje znovu zažít totalitu, ale současnost jasně ukazuje, že většině lidem nevadí.

7 1
možnosti
Foto

J43o28s63e53f 31B33á51r42t86a

4. 10. 2021 16:07

Obyčejný tramvaják a mohl by školit politology.

9 2
možnosti
MV

Pane jo, tomu říkám odvaha.

1 2
možnosti
Foto

Tedy dlouhý článek. Ale chybí mi tam ten závěr: Je ten pan Babiš výlupek nebo není. Je to moc povídání o panu Babišovi a přitom se tam o něm nic opravdového nepíše. Někdo to musí rozhodnout, přece.

2 1
možnosti
PK

No a proč né, někdy selský rozum nad univerzitního profesora:-)

4 0
možnosti
Foto

R^ Napsala jsem k tomu delší komentář, ale váhám. Upřímnost se zde na tomto blogu iDNES nevyplácí... (Stojí mi to zato?) Volit půjdu - poradím se se svým svědomím. A těm rádcům a nenávistníkům jen tolik: "Když se hodně tlačí na pilu , praskne." A toho se asi dočkáme u víkendových parlamentních voleb. A kdo se tak chová, může si za to sám. Rv[>-] Vám, pane Hewlite, karma.

10 0
možnosti
MV

Úplná"teta Kateřina" že Saturnina..

3 7
možnosti
Foto

Primitivizmus(nikoli autorův), zkratky, manipulace kde kým a kde koho. Holt pokrok, umožněný pokrokem. Co s tím, pokrok nezastavíš. V ničem, ani v tom mnou výše uvedeném, neb to pokrok dokáže až násobit. A již předkové říkávali: ,,Když se maj lidi moc dobře, začnou mít roupy. A pak se drbaj, a hledaj, kdo jim za ty roupy může";-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik