Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak si nejprve odpovězme na otázku kolik muslimských migrantů může ještě Evropa přijmout, než se zcela zhroutí její sociální systém. Naprosto přitom pominu odlišnou kulturu, tvoření ghet, náboženský fanatismus a odpor k nevěřícím.

Mám určité zkušenosti z Německa a Rakouska, kde se pokouší vzdělávat děti migrantů na základních a středních školách. V těchto zařízeních už nechtějí učitelé pracovat, protože situace je tam ne nepodobná našim školám, kde se pokoušejí vzdělávat romské děti. Učitelé mají zakázáno veřejně hovořit o problémech s dětmi a jejich rodiči, které výuka vůbec nezajímá. Absence, nezájem o učivo, násilí a pohrdání učitelským sborem je na denním pořádku.

Dalším velkým problémem je to, že migranti si nechtějí najít práci a pracovat dle Evropských zvyklostí. Jen velmi malá část je ochotna akceptovat Evropské pracovní zvyklosti. Většině vyhovuje čerpání sociálních dávek a tvoření silných místních komunit, bez začleňování se mezi většinové obyvatelstvo.

Tvoří se tak nejen gheta v oblastech jako : Berlin-Neukölln, Bremerhaven-Lehe / Bremen-Huchting, Kolín nad Rýnem-Chorweiler, Dortmund-Nordstadt, Duisburg-Essen-Marxloh, Altenessen, Hamburg-Eidelstedt, Kaiserslautern-Asternweg, Mannheim-Neckarstadt West a Pforzheim-Oststadt. Nově se sestěhovávají migranti z obcí nad 3000 obyvatel do oblastí : Aachen, Bielefeld, Bochum, Bonn, Bottrop, Dorsten, Duisburg, Düsseldorf, Essen, Euskirchen, Gelsenkirchen-Süd, Gladbeck, Hagen, Hamm, Heinsberg, Herne, Iserlohn, Kleve, Kolín nad Rýnem, Lippe, Lüdenscheid, Marl, Mettmann, Minden, Mönchengladbach, Münster, Neuss, Oberhausen, Recklinghausen, Remscheid, Rhein-Erft-Kreis, Rhein-Sieg-Kreis, Solingen, Unna, Witten a Wuppertal...., kde pomalu, ale jistě začínají tvořit nové no-go zony - po vzoru francouzských, švédských a britských a britských no-go zon.

.

;-(

1 0
možnosti
MS

Když jste to napsal takhle, tak mi nezbývá dodat, že jste v článku přestřelil minimálně v tom odstavci o tom na co paní Edna má a nemá právo.

Když se vrátíte zpět k jejímu prvnímu článku, tak v diskuzi nebylo vyjádřeno pouze právo napsat názor. Byly tam i normální útočné reakce a soudy na autorku. Jednotlivé příspěvky psát netřeba, předpokládám, že čtenář si je umí najít. Čili paní Edna měla to právo plně legitimní.

1 1
možnosti
VF

Počtvrté se v diskusích ptám JAK pomáhat. Ani jedna odpověď.:-/ Jen slova, slova, slova ........jak kafemlejnek.

3 0
možnosti
Foto

Asi nikdo neví, jak pomoct. To přece neznamená, že o problému nemůže napsat.

2 1
možnosti
Foto

Karma, pane Hewlite. Chyba i v rodičích těch nešťastných dětí. Je hazardem přivádět je do podobných rizik - a když už- pak jen v krajních případech... :-/A k diskuzím je škoda času se vyjadřovat. I zde bohužel platí právo silnějšího, "hlasitějšího," o prosazování vlastního Ega, málokdy o pochopení a respektování jiného názoru. R^

11 0
možnosti
Foto

Ať žije jednopytlovitost! Blogoví odborníci na zahraniční politiku, spojte se! Zvláštní, že se neradikalizovaly ty dva a půl miliónu mírumilovných Muslimů (které má průměrný blogový diskutující do jednoho za teroristy) žijících v Británii, z nichž milión žije v Londýně (kde je ostatně i "nový" starosta Muslim). Možná bychom se jich měli zeptat, jak na to...

1 9
možnosti
MK

Ty mrtvé v Západní Evropě, za posledních 10 let, má na svědomí kdo? Zradikalizovaní budhisté? Jste se asi probral z komatu, ne? RvRv

17 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik